Welcome!

Szeretettel köszöntelek!

2009. február 5., csütörtök

A misztikus 2012

2012 tényleg egy mágikus időpont életünkben? Mi az a rezgésszint-emelkedés és a dimenzióváltás?

Sokhelyütt hallani, hogy óriási változás előtt áll földünk, ennek az átalakulásnak mindannyian építőkövei vagyunk, hiszen mielőtt leszülettünk a földre, mi választottuk, hogy ezekben a jelentőségteljes időkben részesei akarunk lenni a folyamatoknak. De tulajdonképpen mi történik körülöttünk? Egyáltalán tényleg történik valami?

Nos, a rezgésszám-emelkedést és a dimenzióváltást elutasítók tábora is biztosan észrevette már, hogy az utóbbi időben mennyire felgyorsult az idő, és sokszor egy nap, egy hét, egy hónap és egy év alatt történik számtalan olyan dolog, ami korábban esetleg jóval hosszabb időt vett igénybe. Átalakulóban van az emberek gondolkodásmódja is. Egyre többen fordulnak az ezoterikus tanok felé, egyre többen szentelnek időt a befelé fordulásra, kerülnek a tudás birtokába, miszerint minden, ami velünk történik, saját magunk teremtménye.

2012 csak egy folyamat tetőpontja, a változás most zajlik, óriási energiák hatnak ránk, melyek segítenek bennünket felemelkedni az anyagi világból, segítik átkelésünket az ötödik dimenzióba. Amikor úgy érezzük, hogy rohan az idő, valójában nem az rohan, hanem a rezgésszám emelkedik, amit mi a harmadikdimenziós eszünkkel így észlelünk. Pontosan ezzel egyidejűleg, ha valamit meg szeretnénk teremteni életünkben, az egyre gyorsabbam válik valóra.

Milyen jelei vannak még az átalakulásnak? Rengeteg tünetet észlelhetünk magunkon. Kifinomultabbakká válnak érzékszerveink, átalakulnak szokásaink, a nem működő kapcsolataink egycsapásra véget érnek, mindenki olyan területre orientálódik – talán egy veszteség árán -, ahol valóban helye van. Az energiamozgásokat kísérheti fejfájás, kusza gondolatok, álmatlanság, időszakos látászavar. Ezektől azonban nem szabad megijedni, tudnunk kell, hogy a tünetek a változás velejárói. Sokan észlelhetnek nyomást a mellkasukon, ez a szív ébredésének egyik jele. Azon kaphatjuk magunkat, hogy olyan dolgokat mondunk, teszünk, amelyeket korábban eszünkbe sem jutott.

A változásoktól nem kell félni. Mindig azt kell szem előtt tartani, hogy mindez javunkat szolgálja, mindenki a kellő időben ott lesz, ahol lennie kell és tudatszintjének megfelelően alakul sorsa. Meg kell tanulnunk elengednünk félelmeinket és függőségeinket ahhoz, hogy alkalmazkodni tudjunk a hatalmas energiákhoz, melyek az ötödik dimenzióba vezetnek. Igyekezzünk átalakítani étkezésünket, szervezetünket vitamindús ételekkel tápláljuk. Emellett a szellemi táplálék is fontos, tartsuk szem előtt gondolataink teremtő erejét.

Nincsenek megjegyzések:

.


.

Copyright © Sueee/Inasi - 2008-2009
CC. Néhány Jog Fenntartva a közzétett írásokra.
Sueee[Inasi], Szabadi Tibor J. [ Avezi], Karsay István

http://a-csend-hangja.blogspot.com © 2008-2013
Design by: Sueee/Inasi
.
.



.
Az írások szerzői jogvédelem alatt állnak!

Az oldalon elhelyezett írások,
a szerzők szellemi tulajdonát képezik.
Kérjük, hogy a szellemi alkotásokhoz
fűződő jogokat tartsa tiszteletben!


Kezdés: 2008.08.05.

..