Welcome!

Szeretettel köszöntelek!

2009. február 5., csütörtök

2009 energiái


2009. január 26-án beköszöntött a kínai új esztendő, a Bivaly évében oda kell figyelnünk néhány dologra Feng Shui szempontból.

A holdújév beköszöntével új energiákkal kell dolgoznunk. A 2009-es esztendő a Bivaly éve a kínai horoszkóp szerint, amikor a földiesség, a stabilitás a meghatározó.

A középpontban ezúttal a 9-es számjegy áll, ami a Tűz elemhez tartozik. Éppen ezért nem lesz ritka a fellángolás, a forró szenvedély céljaink elérése érdekében.

Érdekes a Tűz és a Föld viszonya, hiszen a Tűz táplálólag hat a Földre, ez pedig nagyban segítheti a stabilitás megteremtését életünkben.

Ebben az esztendőben nagy lesz bennünk az elszántság és fáradtságos munkánk meg is hozza a gyümölcsét. Ezért bár dolgos Bivaly év áll előttünk, de az esztendőben nem maradnak el az eredmények. Természetesen csak akkor, ha teszünk is érte.

Ebben az évben fontos szerepe lesz a dél-nyugati területnek, hiszen az 1-es fehér csillag itt tartózkodik, amely új kezdetekkel és kiváló lehetőségekkel kecsegtet. Ez a rész különösen a bankszektorban dolgozók, illetve a pénzügyi tanácsadók életébe hoz változásokat.

Dél-keleten ebben az esztendőben a nyolcas fehér csillag áll, ha tehetjük, kerüljük ezen a területen az építkezést, a renoválást illetve bármilyen bakácsmunkát, hiszen ezen tevékenységeinket balszerencse kísérheti. A gyerekek itt különféle sérüléseket szenvedhetnek. Érdemes idén piros tárgyakkal dekorálni a területet.

A 8-as fehér csillag a gazdagságot és hírnevet képviseli. Fontos ennek a résznek az aktivitása, így szellőztessünk itt gyakran, hogy megfelelően áramolhasson a csí.

Az északi terület ura ebben az évben az 5-ös sárga csillag, ami a tragédiák, szerencsétlenségek csillagaként ismert. Betegségeket, késések, pénzügyi problémákat eredményezhet a 2009-es esztendőben.

A központban a 9-es különféle eseményeket, különleges kulturális rendezvényeket hoz. Középpontba kerül a szépség, a békesség, a csillogás. A divatvilágban is változásokat idéz elő, új trendek, új tervezők kerülnek a középpontba.

A 2-es fekete csillag ezúttal a nyugati rész ura, amely betegséget hozhat. Idős emberek, várandós anyukák és kisgyerekek kerüljék ezt a területet.

Nincsenek megjegyzések:

.


.

Copyright © Sueee/Inasi - 2008-2009
CC. Néhány Jog Fenntartva a közzétett írásokra.
Sueee[Inasi], Szabadi Tibor J. [ Avezi], Karsay István

http://a-csend-hangja.blogspot.com © 2008-2013
Design by: Sueee/Inasi
.
.



.
Az írások szerzői jogvédelem alatt állnak!

Az oldalon elhelyezett írások,
a szerzők szellemi tulajdonát képezik.
Kérjük, hogy a szellemi alkotásokhoz
fűződő jogokat tartsa tiszteletben!


Kezdés: 2008.08.05.

..