Welcome!

Szeretettel köszöntelek!

2009. február 27., péntek

Kik is, mik is voltunk előző életünkben?

Kik is, mik is voltunk előző életünkben?

A karma maga az élet, a sorsunk, ami újjászületéstől újjászületésig kísér minket. Majdnem minden embernek voltak előző inkarnálódásai. Természetesen vannak kivételek, akik most születtek először. A lélek mindegyik születése előtt elvállal egy feladatot, amit abban az életében teljesítenie kell. Ha valamiért nem jár sikerrel, ez követi a következő születésébe is, úgynevezett karma adóssága marad. Amit egykor elvállalt, mindenképp teljesítenie kell, nem számít, hány életen keresztül kell küzdenie érte.

Az ember alaphelyzetben semmit sem tud az előző életeiről, bár néhány elmélet szerint a csecsemők még birtokában vannak emlékfoszlányoknak, amik idővel elhalványulnak. Mégis vannak helyek, amik ismeretlenül is vonzanak, vagy taszítanak, emberek, akiket megmagyarázhatatlan módon kedvelünk, vagy zsigerből ellenszenvesek. A miértet néha előző
életeinkben kell keresnünk. Ahol baj, szenvedés, halál ért minket, évszázadok ködén át is érezzük a negatív kisugárzást. Akivel előző életeinkben konfliktusunk volt, akár halálos kimenetelű, akár csak verbális, ritkán lesz első látásra, vagy egyáltalán szimpatikus. Azemlékeket nem hozzuk magunkkal, de a lélek felismeri a másik lelket és jelez nekünk, akár pozitív, akár negatív volt a múltbéli találkozás.

Előző életeink emlékeit többféle módon élhetjük át újra. A regressziós hipnózis hatékony módszer, ugyanakkor nagyon nagy terhet ró az alanyra. Újra átélheti egy halála pillanatát, annak minden fájdalmával együtt, mintha ismét ott lenne. Szakember és orvos jelenléte nélkül nem javasolt senkinek, szívbetegeknek semmiképp sem.

A pránanadi utaztatás, egy tibeti technika, melynek segítségével előző életeink feltárulnak előttünk, a hipnózis rejtette veszélyek nélkül. Az alany végig tudatában van önmagának, csak előző életei emlékeit látja újból.

A karmikus asztrológia, ami sok hasonlóságot mutat a klasszikus asztrológiával, mégis más. Nem a személyiséget vizsgálja, hanem az előző életeket, a régmúlt életekben minket ért hatásokat. Megtudhatjuk, hol és mikor éltünk, férfiként vagy nőként, milyen társadalmi státuszban. Kapcsolatot kereshetünk és találhatunk mai családtagjainkkal, barátainkkal, akár ellenségeinkkel is. Akihez nagyon erős érzelmi kötelék fűz, legyen pozitív vagy negatív, azzal
valószínűleg éltünk már együtt valamikor.

Párkapcsolatokban érdekes kérdés, volt-e már a múltban is közük egymáshoz. A karmikus horoszkóp megmagyarázza a megmagyarázhatatlant. A két lélek felismerte egymást.

Nincsenek megjegyzések:

.


.

Copyright © Sueee/Inasi - 2008-2009
CC. Néhány Jog Fenntartva a közzétett írásokra.
Sueee[Inasi], Szabadi Tibor J. [ Avezi], Karsay István

http://a-csend-hangja.blogspot.com © 2008-2013
Design by: Sueee/Inasi
.
.



.
Az írások szerzői jogvédelem alatt állnak!

Az oldalon elhelyezett írások,
a szerzők szellemi tulajdonát képezik.
Kérjük, hogy a szellemi alkotásokhoz
fűződő jogokat tartsa tiszteletben!


Kezdés: 2008.08.05.

..