Welcome!

Szeretettel köszöntelek!

2008. augusztus 26., kedd

Világvége?

Az utóbbi időben egyre több dátum röppen fel arról, hogy mikor lesz „világvége”!

Egy darabig biztosan nem, egy fordítási hiba miatt a korszakváltást fordították világvégének, és most egy ilyen korszakváltás időszakát éljük meg.

De mikor is történik meg pontosan? Ezt senki se tudhatja, Jézus is úgy mondta, hogy a „pontos időt az Atya tudja egyedül”! Sajnos mi emberek okosabbak akarunk lenni, és mi pontos dátumokat tudunk, amik sorban megdőlnek Legutóbb is. Csak a számítógépes szakembereknek kellett izgulniuk az átállás miatt.
Hogy megértsük a „pontos idő” jelentőségét, a következő példával lehet megérteni:

Van egy földműves, aki búzát vet a mezőben. Az beérik egy bizonyos idő alatt. Közben a búzában van konokoly is, nem oda illő növény, de azt az aratás előtt nem lehet kihúzni, mert rengeteg van belőle, de Ő látja őket.Amikor jön az aratás ideje, majd akkor különválasztja a búzától! De mikor jön el az aratás ideje? Ő már előre sejti a tapasztalat alapján, de azért csúszhat az idő, mert sok minden befolyásolja a búzaszemek érését! Mert ugye nem fog learatni egy kis darabot, ami megért, hanem egyszerre az összeset! Átnézi a szemeket, megmorzsolgat, és várja az aratár idejét.A gazda szeme egyszer csak meglátja, hogy beérett a Termés, akkor előveszi a kaszát, és levágja, majd a konkolyt különválasztja és kidobja, mert nem kell!Na most a fölművest helyettesítsük Istennel! A búzaszemek mi vagyunk, az emberi testbe öltözött lelkek, Isten elvetett minket (azaz a „bukásunk” után felébresztett mély álmunkból és újra életet lehet belénk) és adott egy időt, hogy megérjünk újra. Ez búzaérés esetén fél év, de odaát millió évekről kell beszélni! És nézi a "tábla" érését, és amikor megérett, akkor arat!A konkoly, az a "gaz" ebben az esetben azok a szellemi testvéreink, akik még alkalmatlanok a felemelkedésben közöttünk vannak, akár vissza is húznak, visszatartva a növekedésben.
A "szellemtani mese " annyiban változik a valóságban, hogy a legmegátalkodottabb konokolyból is lehet igazi búzaszem, míg a valóságban nem. És a szellemtan, a szellemi segítség ennek a "változásában" segít nekünk!És egyszer, amikor eljön az "aratás "ideje, lekaszálják a termést! És ennek a pontos idejét csak a gazda szeme, azaz az Atya látja egyedül, még maga Jézus se! És ezért mosolygok az összes idő előrejelzéseken, főleg a pontos idő előrejelzéseken!A mediális közlések is mondanak előrejelzéseket és eseményeket, de miután ezek a mi gondolataink és viselkedéseink függvénye, így csak dátum nélküli várható történéseket közölnek, bár újabban komoly időintervallumok is előkerülnek,. Például: "már a Ti életetekben is bekövetkezik", és sajnos már lehet is látni egy - egy közlés bekövetkeztét, a Tsunami előrejelzését 1996-os közlésben már előrevetítették.

Ami a fontos a számunkra, hogy úgy kell élni, mint egy gazda, aki tudja, hogy tolvaj jön a házába, és mindig készenlétben van. Ennek megfelelően kell élni mindennapi életünket, és minden pillanatot ki kell használni a legfontosabb parancs, a szeretet betöltésére, a gyakorlatban történő megéléshez!

Nincsenek megjegyzések:

.


.

Copyright © Sueee/Inasi - 2008-2009
CC. Néhány Jog Fenntartva a közzétett írásokra.
Sueee[Inasi], Szabadi Tibor J. [ Avezi], Karsay István

http://a-csend-hangja.blogspot.com © 2008-2013
Design by: Sueee/Inasi
.
.



.
Az írások szerzői jogvédelem alatt állnak!

Az oldalon elhelyezett írások,
a szerzők szellemi tulajdonát képezik.
Kérjük, hogy a szellemi alkotásokhoz
fűződő jogokat tartsa tiszteletben!


Kezdés: 2008.08.05.

..