Welcome!

Szeretettel köszöntelek!

2008. augusztus 20., szerda

A karmát befolyásoló tényezők - I. rész

Negatív érzések... Szeretet hiány... Rágalmazás, rossz szándék, gonosz gondolat...

Negatív érzések:

A negatív érzések és gondolatok könnyen behatolnak a tudatalattinkba. Ez összefüggésbe kerül az egészség állapotával, ami idővel nemkívánatos következményekhez vezet.

Sok kellemetlenséget okoz a megbántónak és magától értetődően a megbántottnak is sértés és megbántás. Különösen veszélyes az eltitkolt sérelem, melyen az ember hosszú idő elteltével sem tud felülkerekedni. Az emberek intuitív módon néha megkisérelik feloldani a bennük rejlő sértődöttséget pl. sírással, keze ügyébe kerülő tárgy földhöz csapásával stb. Amikor azonban az ember a sérelmet már hosszú ideje folyamatosan éli meg, annak veszélye, hogy az illetőre károsan hat megsokszorosódik, ami ránk nézve is kellemetlen hiszen gyűrűzik a környezetre.

A közelállókra hosszasan megsértődni soha nem szabad, mert nagyon szoros energiakapcsolatban állnak velünk és a következmények az egész családot érintik. Ezért ha megsértettek minket, elsősorban kérjünk bocsánatot saját magunk részére, mert megsértettük a minket megsértőt – ez blokkolja ránk és az őseinkre irányuló karmikus programokat, azokét akik a helyzetet létrehozták. Utána kell bocsánatot kérnünk azért, mert azonnal nem tudtunk megbocsátani és megsértődtünk. Csak ezután lehet megbocsátást kérnünk a minket megsértőre azért, mert megsértődött ránk és ezért sértett meg minket.

A lényeg az, hogy bármilyen sérelem esetén meg kell próbálni megérteni a megbántónkat és utána megbocsátani neki. Csak ilyen viselkedéssel lehet megsemmisíteni a hozott negatív programot és megőrizni a lelki harmóniánkat.

A felfokozott negatív érzések, pl.: harag, irigység, kapzsiság stb földhöz ragadttá teszi az embert és pusztítólag hat saját szervezetére.

Szeretet hiány:

A legmagasztosabb érzésekről való lemondás eltorzítja az ember energiamezejét és ez fizikai szinten gyakran gyógyíthatatlan betegség formájában nyilvánul meg. Ha elfolytjuk magunkban a szeretet, a másokkal összekötö pozitív érzéseket nemcsak magunknak, de másoknak is kárt okozunk. Pl.: a különböző nőgyógyászati megbetegedések, meddőség, prosztata gyulladás oka gyakran a szeretet elfolytásának.

Az embereknek minden embertársát szeretni kell. Az általános minden emberre ható szeretetnek a szexuális szeretet csak kis hányadát alkotja, a nagyobb hányadát az Isteni szeretet-kisugárzás szétáradó ereje.

A szellemileg fejlett ember semmi körülmények között sem adja át magát a negatív érzelmeknek. Pl.: azzal kezdi aa napot, hogy szeretteinek, ismerőseinek ugyanazt kivánja, mint magának: szeretetet, egészséget, türelmet stb, mert tudja jól, hogy ez mind visszaht őrá is.

Rágalmazás, rossz szándék, gonosz gondolat:
Amikor valakire gondolunk energetikai híd jön létre közöttünk és az érintett személy között, energis és információ csere jön létre, ezért bármilyen negatív gondolat energetikai támadás és mindkét felet károsítja. Még a rágalmazó személlyel való belső egyetértés is veszélyt hordoz magában. A rágalmazás, a gonosz gondolatok mind trauma arra a személyre nézve akire vonatkozik, ugyanakkor pusztító hatású a rágalmazóra nézve is.

A rosszindulatú gondolatok, megjegyzések az adott személy ellen támadás az illető energiaszntjén.

E támadásokat mindig az elszámolás követi, hiszen közismert:

Ne itélj, hogy ne itéltess,
hiszen amilyen itélettel itéltek,
olyannal lesztek itélve.
Amilyen mértékkel mértek,
olyannal lesztek ti is megmérve.”

A rágalmazásból eredő trauma nem feltétlenül a fizikai test szintján jelenik meg. Nem biztos, hogy azonnal megbetegszik a személy, hanem a probléma kezdődhet a szellemi struktúra szétesésével. Amikor elkezdődnek a családban a szerencsétlenségek, a rokonok nem is sejtik, hogy az ok egymás rágalmazásában keresendő.

A rágalmazás a rosszindulat megrövidíti életünket. Kisérletek eddig igazolták, hogy a hosszú életet megért emberek körében egy közös vonás van, az pedig a jólelküség. Pl.: a japánok közismerten hosszú életüek, egyben a legudvariasabbak.

Sueee

http://gportal.hu/portal/angyalmagazin/

Folyt.köv (Egoizmus, Elhalálozás, Öngyilkosság, Táplálkozás)


Nincsenek megjegyzések:

.


.

Copyright © Sueee/Inasi - 2008-2009
CC. Néhány Jog Fenntartva a közzétett írásokra.
Sueee[Inasi], Szabadi Tibor J. [ Avezi], Karsay István

http://a-csend-hangja.blogspot.com © 2008-2013
Design by: Sueee/Inasi
.
.



.
Az írások szerzői jogvédelem alatt állnak!

Az oldalon elhelyezett írások,
a szerzők szellemi tulajdonát képezik.
Kérjük, hogy a szellemi alkotásokhoz
fűződő jogokat tartsa tiszteletben!


Kezdés: 2008.08.05.

..