Welcome!

Szeretettel köszöntelek!

2008. augusztus 20., szerda

A karmát befolyásoló tényezők - 2. rész

Egoizmus... Elhalálozás... Öngyilkosság... Táplálkozás

Egoizmus:

Az önző ember minden tevékenysége kifejezésre juttatja gondolatait és érzéseit. Leblokkolódnak a világmindenséggel összekötő csatornái, így életereje rohamosan csökken ennek következtében „kénytelen” mások energiáit felhasználni: energetikai vámpírrá válni.

Ezt a folyamatot nehéz megállítani ráadásul ezek az emberek a gyerekeiket is súlyos betegséggel sújtják. A gyerekek már lezárt energiacsatornával rendelkeznek, ezért vagy őket „szívják meg”, vagy már idejekorán a gyerekek is vámpírkodásra kényszerülnek.

A legjobb védelem az etikátlan energiavámpírral szemben az ima,
és ezzel egyidejűleg segítség is a deformált szellemi struktúra helyreállítása.

Imátkozz azokért, akik megátkoztak, áldd meg a gyűlölködőket!”

Elhalálozás:
A halottak világa és a mi világunk közötti kapcsolat könnyen megvalósulhat, azonban ez mind a két világ számára káros folyamat. Az élő és halott személyek energiaburkainak „összetapadása” a fenti törvény megszegésekor jön létre. A vallási szertartások, - pl.: siratóének- az élő és halott energiamezők szétválásának megkönnyitésére irányul, segítve ezáltal a haldoklót a megfelelő szintre jutásában.

Ha valaki megörzi a sérelmeit a halottal szemben, negatív hatások fogják érni különböző betegségek és lelki zavarok formájában.

A haldokló megőrzött sérelme is a mezők összetapadásához vezet, ezért kell minden esetben teljesíteni az utolsó kívánságot. Ellenkező esetben a halott szelleme sokáig „kisért” a családban, nem egyszer rémületet és kárt is okozva.

Az élettel való elégedetlenség, az öngyilkossági kisérletek, az alacsonyabb szintű életvitel mind karmikusan determinált esetet jelentenek a személyes, a családi, vagy mások által okozott karma által.

Az élettől való elszakadás vágya, az öngyilkosság,
programot hoz létre az aurában és öröklődhet ugyanúgy,
mint a gyűlölködés, a kegyetlenkedés,
melyek kettétörhetik életét vagy sorsát.


Öngyilkosság:
Bármilyen gondolat az öngyilkosságról veszélyes és pusztító hatású az adott személy és utódai számára. Az élettől való elszakadás vágya, az önmegsemmisítés kisérletei sok éve szunnyadnak a tudatalattiban.

Mi lehet az oka, hogy az ember lassantartó folyamat eredményeként nem kívánja az életet?

Elsősorban az energiamezejében lévő program az önpusztításra, amit hozott az illető magával.

Másodsorban a szülők nem akarták a gyermek születését, elégedetlenek voltak a nemével, gyakori betegségeivel. Ha ezeket a negatívumokat nem ellensúlyozták a gyermek iránti szeretettel annak tudatában, hogy a gyermek, Isten ajándéka, akkor a tudatalattiba lévő program idővel a tudatban hoz létre késztetést a viszályok, elszakadások felerősítésére.

Harmadsorban az ingerültség, az erőszak és a kényszer bármilyen formája, ami gyakran alkoholizmusba, narkománia felé fordul a mérhetetlen szeretet hiány miatt.

A szenvedélybetegségektől való megszabadulás előlépcsője
a sértődöttségen történő felemelkedés.


Utána pedig a belső lelki egyensúly elérése stabilizálása.

Táplálkozás:
A helyes táplálkozás gyógyítja az embert a helytelen rontja az egészséget, ugyanúgy mint a helytelen világnézet és viselkedés. Néhány vallás tiltja a ki nem véreztetett hús fogyasztását, mert a vér tárolja az élet adatait, kódolva vannak benne a betegségek ugyanúgy, mint az érzések, érzelmek amiket az állat a vágóhídon átélt. A régi indiai filozófia tiltotta a három óránál tovább tárolt étel fogyasztását, mivel az már „piszkos étel” csak a testet táplálja a szellemnek semmit sem nyújt. Az étkezés közbeni olvasás, tv-zés nemcsak a tudatalattit károsítja, de megfekszi a gyomrot is. „A test a lélektől, a lélek a szellemtől, a szellem az Istentől kell hogy táplálkozzon.”

http://angyalmagazin.gportal.hu



Nincsenek megjegyzések:

.


.

Copyright © Sueee/Inasi - 2008-2009
CC. Néhány Jog Fenntartva a közzétett írásokra.
Sueee[Inasi], Szabadi Tibor J. [ Avezi], Karsay István

http://a-csend-hangja.blogspot.com © 2008-2013
Design by: Sueee/Inasi
.
.



.
Az írások szerzői jogvédelem alatt állnak!

Az oldalon elhelyezett írások,
a szerzők szellemi tulajdonát képezik.
Kérjük, hogy a szellemi alkotásokhoz
fűződő jogokat tartsa tiszteletben!


Kezdés: 2008.08.05.

..