Welcome!

Szeretettel köszöntelek!

2009. augusztus 6., csütörtök

Szellemgyógyászatról mindenkinek

Szellemgyógyász mester/tanárként sokszor kapok olyan kérdéseket, melyek azonnali válaszadást igényelnek, mert sokan kóbor szellemekkel való kommunikációt feltételeznek, amikor meghallják a szellemgyógyászat kifejezést. Szó sincs erről. A szellemgyógyászatban saját szellemünk segítségével állíthatjuk helyre a megbomlott energetikai egyensúlyt, az egészség feltételét. Ma már mindenki tudja, hogy a fizikai fájdalom és minden betegség a lélek segélykiáltása! Ennek legszomorúbb bizonyítéka a súlyos betegség, a rosszindulatú daganat kialakulása. Szinte kivétel nélkül felismerhető a betegséget megelőző krízis, ami halálvágyat generál. Nehéz és kilátástalannak látszó helyzetbe került emberek ilyenkor úgy gondolják, sőt gyakran kimondják, hogy bárcsak..... Úgy érzik az elmúlás mindent, megoldana. Kicsit elkalandoznak, milyen jó lenne megpihenni, nem kellene a megoldásokon töprengeni, felelősséggel járó döntéseket hozni. Nem tart sokáig ez a nyugalom. Újból felszínre tör a jelen problémája, fájdalma. Ekkor jön a felmentő sóhaj, milyen jó lenne.... Miután a halálvágy egyre gyakrabban lesz jelen az egyén életében, úgy dönt a szervezetünket irányító "hadsereg", hogy a kívánságot teljesíti, és lerombolja védekező képességünket, megteremti az elmúláshoz szükséges feltételeket, és megindul a leépítés folyamata. Ez az utolsó pillanat arra, hogy visszaforduljunk, és erőt vegyünk magunkon, harcolni kezdjünk a probléma megoldása érdekében, vagy átalakítjuk a megváltozott körülményekhez életünket, az önsajnálat helyett tervet készíthetünk, célokat tűzzünk ki magunk elé, felszámoljuk a semmit nem nyújtó, sőt ártó tényezőket.

Ilyenkor kérjük a saját szellemünket, legyen segítségünkre, kérjen számunkra isteni gyógyító energiát, és közvetítse azt gyógyulásunk érdekében, hogy mielőbb visszanyerjük egészségünket!

A szellemgyógyászat energiát közvetít oda, ahol szükség van erre az isteni gyógyító erőre. Mivel itt finom energia van jelen, ezért nem alkalmazható együtt a Reiki-vel.
Technikája megtanulható, egymásra épülő kurzusokon. Legmagasabb fokán, a szellemsebészeten már inoperábilis műtéteket is lehet végezni, cisztákat eltüntetni, epe-, veseköveket porlasztani. A szellemgyógyászat 2. fokán, beavatással kapunk, szellemi segítőt/segítőket az Őrangyal közvetítésével. A segítők tiszta lények és gyógyító angyalok lehetnek Ők a gyógyításnál jelen vannak, segítségükkel biztosítják a sikeres beavatkozásokat. A 3. fokozaton különféle technikákat ismerünk meg, és a hipnózis rejtelmeibe is betekinthetünk, ez felkészítés a 4. fokra, amely koronája a szellemgyógyászatnak, a pszi-sebészetre.
A szellemgyógyászatnál, a pszi-sebészetnél, soha nem lép fel szövődmény, mert ez energetikai beavatkozás.
Nálunk több irányvonal létezik. Véleményem szerint mindegyik sikeresen alkalmazható, ha azt hittel, alázattal és odaadó szeretettel működtetjük..
Létezik kézrátétes és érintés nélküli kezelés, /asztrálsíkon, étertestben végzett/ gyógyítás.

Egyre elterjedtebb a szellemgyógyászat a kozmetikusok körtében, mert bőrhámlasztás nélküli ránctalanítás, heghalványítás stb..., sikeresen érhető el vele, de szellemgyógyászatot végzett masszőrök is csodálatos eredményekről számolnak be.
Elmondhatjuk, hogy szinte nincs olyan eset, amikor segítségül, ne hívhatnánk a szellemgyógyászatot, és a pszi-sebészetet. A szellemgyógyász, gyógyításkor a páciens szellemével együttműködve éri el a legjobb hatást, elengedhetetlen a páciens hite a gyógyulása érdekében!
A szellemgyógyászatot tanító mesternek nagyon fel kell készíteni a tanítványait, mert a szellemgyógyászat óriási felelőséggel jár. Különös gondot kell fordítani arra, hogy a hozzánk forduló beteget tájékoztassuk a kivizsgálás, diagnosztizálás és az orvosi kezelés fontosságáról. A SZELLEMGYÓGYÁSZAT NEM HELYETTESÍTI AZ ORVOSI BEAVATKOZÁSOKAT, KEZELÉSEKET, de támogatja, és hatékonyabbá teszi azokat.

Vannak olyan országok, ahol sikeresen működnek együtt orvosok és szellemgyógyászok nagyon jó eredménnyel.
Erről érdemes, olvasni :

www.bruno-groening.org/magyar/mwf/erfahrungsbericht.htm

Mindenki figyelmébe ajánlom, akit érdekel ez a gyógyító tevékenység. Ne hagyja ki, olvassa el a fenti a cikket, mert benne megismerhető a szellemgyógyászat teljes részletében, orvosok véleményével, esettanulmányokkal.
Érdekes tapasztatot szereztem, a pszi-sebészet képzésen. Több orvos is részt vett, de kérték, lehetőleg nevüket sehol ne említsük, mert a szakma kirekeszti és megbélyegzi őket. Mikor megkérdeztem, akkor miért vannak itt: válaszuk az volt, mert működik és segít, néha olyan esetben is, amikor már más lehetőség nincs.
Később a mester/tanár kurzuson, egyikkőjükkel sem találkoztam. Folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, így tudom, hogy a mindennapokban sikeresen alkalmazzák a tanultakat, de tanítani nem merik. Féltik az állásukat, egzisztenciájukat. Megértem, hiszen családjuk megélhetése a tét. Szomorú, hogy ők csak titokban végezhetik ezt a gyógyító tevékenységet! Nekem is van orvos tanítványom, aki fiatalon is a szakma egyik legjobbja.
A szellemgyógyász nem állíthat fel diagnózist, mert sem tudása, sem joga nincs hozzá, -kivéve, ha orvos-, de csodát senki nem ígérhet! Figyelembe kell venni azt is, hogy vannak esetek, mikor nem segíthet. Egyik ilyen eset, amikor a páciens karmikus folyamatot él meg, ebbe nincs joga senkinek "belenyúlni". Ez a lélek tervének teljesítése.
Ha szellemgyógyászt keresel fel, kérdezz tőle bátran! Kérdezd meg melyik ágon tanult, kinél milyen képesítést szerzett. Kérd el, nézd meg az oklevelét, bizonyítványát.
Az igazi szellemgyógyász megérti a kérésedet, nem veszi bizalmatlanságnak. // Nálam az oklevelek jól látható helyen vannak elhelyezve. // Aki kérésed ellenére nem tudja, nem akarja bizonyítani képzettségét, kerüld el, mert nem a te embered, nem várhatsz tőle segítséget, sem őszinteséget.
Még egy figyelmeztetés! Ma már az ezoterikus világunk tele van "látókkal". Ha látóhoz visz az utad, tőle is kérdezd meg, ki az a Felsőlény, aki átvette a felelősséget a harmadik szem megnyitásakor? Ha erre nincs válasz, vagy az, hogy egy harmadik szemet megnyitó kurzuson nyitották meg X összegért, onnan is siess el, mert ez bizony nem így működik.
Nagyon kevés és kivételes tudással felruházott mester képes, imaginális látáshoz juttatni tanítványait, ezért soha nem kérhet pénzt. Ilyen esetben tőle is átveszi egy Felsőlény a felelősséget.
Azt sem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy a tisztánlátás nem úgy működik, hogy megnézem, megcsalnak-e valakit, hanem bizonyos szituációt, jelzést látunk, mely üzenetértékű.
Tehát nem azt hívunk le, amit akarunk és főleg nem akkor, amikor mi akarjuk, vagy kedvünk tartja. Vannak kivételek, akik spirituálisan nagyon fejlettek, ők valóban le tudnak hívni bármikor képeket a múltból, jelenből és jövőből, de ez keveseknek adatik meg. Az Ő felelősségük viszont akkora, hogy ezzel soha nem élnek vissza, nem hozzák be a minden napokba, segítségnyújtásra igen, de mások kárára vagy a kíváncsiság kielégítésére, hivalkodásra nem használják. Nem is tehetik, hiszen az isteni adományt csak addig birtokolhatják, amíg jóra, nemes célokra használják. Aki nem helyesen él ezzel az ajándékkal, örökre elveszíti azt, méltatlanná válik ilyen csodára.
Tudod-e, hogy amikor elhatározod, hogy egy betegségből nagyon gyorsan és tökéletesen kigyógyulsz, mert AKAROD, te is szellemgyógyászatot alkalmazol az egészséged mielőbbi helyreállítása érdekében; ugyanis a HITED és SZELLEMED segítségével szünteted meg a betegség okát, és állítod vissza az egészséget, biztosító harmóniát.
Ha eddig nem próbálkoztál ezzel az öngyógyító módszerrel, legközelebb szükség esetén próbáld ki. Meglepődsz, milyen jól tudod irányítani, saját gyógyulásod ütemét.
Azt hiszem egyelőre ennyit, tudtam elmondani, ha érdekel még valami ezzel kapcsolatban, kérdezz bátran. Ígérem legjobb tudásom szerint, válaszolok.

http://www.aranytollak.gportal.hu/

Nincsenek megjegyzések:

.


.

Copyright © Sueee/Inasi - 2008-2009
CC. Néhány Jog Fenntartva a közzétett írásokra.
Sueee[Inasi], Szabadi Tibor J. [ Avezi], Karsay István

http://a-csend-hangja.blogspot.com © 2008-2013
Design by: Sueee/Inasi
.
.



.
Az írások szerzői jogvédelem alatt állnak!

Az oldalon elhelyezett írások,
a szerzők szellemi tulajdonát képezik.
Kérjük, hogy a szellemi alkotásokhoz
fűződő jogokat tartsa tiszteletben!


Kezdés: 2008.08.05.

..