Welcome!

Szeretettel köszöntelek!

2009. április 24., péntek

A csend hangjai



Mindennapjaidat fényben és szeretetben kívánod leélni? Akkor tegyél a harmónia megteremtéséért. Amennyiben belső ösztönzést érzel, hogy az angyalok közbenjárásával valami istenibe, valami megvilágosítóba legyen részed, az első lépés az elcsendesedés.

A szerző üzenete
: Kedves Barátaim! Minden egyes ember másként reagál, másként használja a szavakat és másként érzékel. Kérlek, higgyétek el, hogy megvan a magatokhoz való eszetek és szívetek. Az alábbi leckéből semmit ne vegyetek szó szerint, hagyjátok magatokat megérzéseitek által vezetni. Fújjatok ki magatokból minden félelemrezgést, mindent stresszt, belégzéssel engedjétek magatokba az Univerzum energiáját, az angyalok átalakító fényét, szeretetét: kívánom, hogy hasznosítsatok néhány gondolatot saját épülésetek javára!

Koncentrálj a szívedre

Sok út vezet a célhoz. Az egyik út oldalán virágok vannak, a másik
mentén inkább bozótos burjánzik, a harmadik utat kísérhetik éppenséggel bogáncs és tövisek.

A három kereső, ha lelke
szükségleteinek és vonzalmának megfelelő utat követ: el fogja érni a célját. Minden tapasztalat egy lépés a megvalósuláshoz. Minden tapasztalat lépésről lépésre építi a te önbizalmadat. Minden tapasztalat bátorít téged és új energiát ad ahhoz, hogy tovább haladj. Tapasztalás közben talán érzed egy láthatatlan vezető jelenlétét. Ha elbizonytalanodsz, lélegezz néhányat, próbálj meg csendben és nyugodtan ülni. Koncentrálj egyszerűen a szívedre. Ha valóban igényled a belső tapasztalást, akkor finom hangyamászkáláshoz hasonlót fogsz érezni a szíved táján. Napi gyakorlás szükséges ahhoz, hogy a benned kavargó gondolatokat lecsendesítve meghalld a szíved, azaz belső vezetőd hangját.

A belső
fejlődés stációin először az anyagi síkot hagyjuk magunk mögött, és ha ez megtörtént, abba a világba érkezünk, ahol Isten jelenvalósága tetten érhető: ez a tartalom nélküli tudatosság állapota. Amikor az értelmed befolyásolja a tapasztalatodat, akkor mindenféle kétséges gondolatok keríthetnek hatalmukba. Hiszen a tudatunk fizikai értelemben nincs meggyőződve arról, hogy a beáramló fény, békesség és üdvösség által egyáltalán kapott valamit. Ha a szíved vezet, akkor beteljesülés érzet kerít hatalmába. Ez az öröm és elengedettség az angyalok számára a belépő pont.

Napi öt perc kezdésnek
Az angyali vezetés befogadásához neked kell áthangolódnod, finomodnod. Mindannyiunkban szunnyad az a bizonyos isteni szikra, amely visszavezet bennünket az egységbe. A következőkben összefoglaljuk a teendőket, amit senki nem tud helyetted elvégezni. Ha dolgozol rajta - akár napi öt percet -, akkor egyre biztosabban alkalmazod majd a "Kérd és adatik"... egyszerű szabályát, mert az angyalok a szó szoros értelmében várják a kéréseidet. Az élet minden területén segítőiddé válhatnak, a parkolástól kezdve a lakáskulcs megtalálásán át, a betegek meggyógyításáig, tehát apróbb és nagyobb dolgokban teljesítik kéréseidet. De a legfontosabb: maradj cselekvő!

1. Gondolj néha az angyalokra

Találj rá alkalmat, hogy minden zavaró körülmény nélkül lecsendesedj.
Lehet ez séta, üldögélés a padon, lefekvés előtti pillanatok, akár zuhanyzás alkalmával. Képzelj el egy angyalt és egyszerűen, mintha beszélgetnél valakivel, mondd el neki a problémádat. Továbbra is maradjon a szívedben, várj néhány pillanatot, had juttassa el válaszait hozzád.

2. Imádkozz hangosan

Ne feledd, hogy őrangyalod számára nyitott könyv az egész életed, veled volt több korábbi életedben is, jobban ismer téged, mint te önmagad. Tiszteld meg azzal, hogy megköszönöd közbenjárását az érdekedben. A fennhangon mondott ima hatása erőteljesebb, ahogy a gondolatnál itt a földön is erőteljesebb a hang mintája. Mivel nagyon muzikális lényekről van szó, nyugodtan énekelhetsz templomi éneket, kitalálhatsz szöveget, ahogy saját szavaiddal is fogalmazhatod legtitkosabb vágyaidat imádságként, de ha a Miatyánk számodra az elfogadható, akkor mondd azt.

3. Mondd ki Isten nevét

Isten bennünk él. Ezt a tudást és frekvenciát használjuk az angyalokkal való közös munkában és ők az Univerzum teljes erejével dolgoznak értünk.

4. Kérj segítséget

Mindaddig angyalod udvariasan várakozik és édesdeden repked körülötted, amíg nem kéred közbenjárását, mert kötelezően betartja a szabad akarat törvényét. Minden egyes alkalommal újra kérni kell hatékony beavatkozását.

5. Ismételd kéréseidet
Kéréseid többszöri ismétlésével vágyaid erőteljesebbek lesznek, szerkezeti mintái tömörödnek, hiszen minél többször imádkozunk, annál nagyobb fényt hívunk. Az angyalok ezt az erőt alkalmazzák, ha kérésed az isteni terveddel megegyező.

6. Imádság küldése

Az angyalok különféle speciális feladatot is ellátnak, melyhez különböző frekvenciájú energiát használnak: ezek rezgése megfelel egy-egy színnek, zenei hangnak. Kérd a felelős arkangyal segítségét, tanulmányozd melyik minek a felelőse.

7. Fogalmazz pontosan!

Minél pontosabban fogalmazod meg, mit szeretnél, annál pontosabb eredményre számíthatsz. Ne feledd, az angyalok mindent szó szerint értelmeznek, nem dolguk és nem is tulajdonságuk az asszociáció, a fantáziálás, sőt nem tudnak emberül gondolkodni, mert sosem voltak azok.

8. Képzeld el, amire vágysz

Alkoss képet az elmédben, vizualizáld az általad kívánt eseményt.
Valós méretű, arányú, anyagú, színű és minőségű részletes kép legyen. A finomítást követően akár térj vissza naponta a vágyképhez, erősítheted imádsággal is. A legjobb, ha senkinek nem szólsz erről a vágyadról, mások gondolatai ugyanis megzavarhatják ezt az alkímiai folyamatot.

9. Készülj a meglepetésre

Az angyaloknak több univerzális törvényt kell betartaniuk ahhoz, hogy a legjobbat tudják neked nyújtani fejlődésedhez.

1. Nem avatkozhatnak be a lelked számára előírt isteni tervbe, azaz a karma törvényét érvényesíteniük kell.
2. Kéréseid nem lehetnek ártalmasak sem a te, sem mások számára.
3. Az időzítésnek megfelelőnek kell lennie. Az angyalokkal kapcsolatot tartani egy folyamat, melyet az önvizsgálat, az alázatosság és a szeretet fejleszt leginkább. Dolgozz azon, hogy tudatod aggodalmai megszűnjenek. Meditációk, imádságok, mantrák ismétlésével emelkedik a tudatszint, figyelmedet ilyen módon emelheted. Tudni kell megválogatni gondolataidat. Ebben a munkában csakis úgy fogsz haladni, ahogy azt te magadnak megszabod. Jó munkát kedves angyali barátaim!

Köszönet az angyalok közreműködéséért!

Nincsenek megjegyzések:

.


.

Copyright © Sueee/Inasi - 2008-2009
CC. Néhány Jog Fenntartva a közzétett írásokra.
Sueee[Inasi], Szabadi Tibor J. [ Avezi], Karsay István

http://a-csend-hangja.blogspot.com © 2008-2013
Design by: Sueee/Inasi
.
.



.
Az írások szerzői jogvédelem alatt állnak!

Az oldalon elhelyezett írások,
a szerzők szellemi tulajdonát képezik.
Kérjük, hogy a szellemi alkotásokhoz
fűződő jogokat tartsa tiszteletben!


Kezdés: 2008.08.05.

..