Welcome!

Szeretettel köszöntelek!

2008. augusztus 20., szerda

Viselkedési szabályok szellemi síkon

Napjainkban az emberiség előtt olyan komoly problémák állnak, melyek megoldásától saját jövőnk és az utánunk jövő nemzedékek élete nagymértékben függ.

Ilyenek az: atomháború, a regionális háborúk, az ökológiai, az üvegház hatás stb. katasztrófák létrejöttének veszélye. Valójában a kudarcok fő oka magában az emberben rejlik, hiszen ahhoz, hogy megváltoztassuk a környezetünket először magunknak kell megváltozni.

Az ember egy rendkívül összetett energetikai-információs rendszer, amelynek csak néhány százaléka a fizikai test és a tudat, a többi 90 % feletti részt a tudatalatti információs energetikai rétegek alkotják. Az embert érintő összes információ - a tetséből érkezők is - az aurában van letárolva.

Az emberi szervezet és az aura között szoros a kölcsönhatás. Az ember sorsa és jellemvonása szintén kódolva van a biomező strukturában. Szervezetünk egységes rendszer, amelyben az egészség, a sors, a lelki tényezők, a jellem elválaszthatatlanok.

Terápiás eljárásokból tudjuk, hogy eljárás annál hatékonyabb, ha minél inkább az egész szervezetre és mentális ok felderítésére irányul. Sokszor a legsúlyosabb betegségek is gyógyíthatók, az illető is meggyógyul, de mentális ok megszüntetése nélkül a megbetegedési folyamat más területen jelentkezik.

Mind ez akkor jön létre, ha gondolataink, érzelmeink, viselkedésünk ellentmondásba kerül a világegyetem harmóniájával, ami aura-deformációhoz vezet. Ha az embernek szinte jelentéktelennek is tünik, az ez irányú cselekedete, bizonyos idő elmúltával, már külöbnöző szintű és lefolyású betegségékhez vezet. Ez az u.n. bumeráng effektus, ami valamilyen minőségben elindul és végső soron visszatér oda ahonnan származik és hatását elkezdi kifejteni attó függően hogy az rossz, vagy jó.

Az utóbbi években a Földön erősen kiéleződtek, felgyorsultak az energetikai folyamatok. Ez azt jelenti, hogy az említett effektus sokkal gyorsabban hat mint korábban. Így az ember már életében fizet, már egészségével és esetleg gyermekeiével.

A betegségek kialakulása kapcsán fontos az ok-okozati összefüggések ismerete és világnézeti hovatartozás tisztázása. Legfontosabb megérteni saját hibáinkat, felfogni azokat és a megbánáson túlmenően harmóniába lépni a Világmindenséggel.

Amikor az ember gondolatban Istenhez fordul és megbocsátásért esedezik, lelkében hatalmas változások zajlanak le.

Ebben a pillanatban megbánásával leplezetlenül megnyitja magát az előtt, aki őt legjobban ismeri.

Erőt merit a Teremtőjétől a változásokhoz, hogy újfent harmoniába kerüljön a világegyetemmel.


Nincsenek megjegyzések:

.


.

Copyright © Sueee/Inasi - 2008-2009
CC. Néhány Jog Fenntartva a közzétett írásokra.
Sueee[Inasi], Szabadi Tibor J. [ Avezi], Karsay István

http://a-csend-hangja.blogspot.com © 2008-2013
Design by: Sueee/Inasi
.
.



.
Az írások szerzői jogvédelem alatt állnak!

Az oldalon elhelyezett írások,
a szerzők szellemi tulajdonát képezik.
Kérjük, hogy a szellemi alkotásokhoz
fűződő jogokat tartsa tiszteletben!


Kezdés: 2008.08.05.

..