Welcome!

Szeretettel köszöntelek!

2008. augusztus 22., péntek

Lee Harris és Story Waters


A következő kép nem jeleníthető meg, mert hibákat tartalmaz: „http://www.channeling.hu/pics/top.jpg”.


Budapesten

2008. október 11-12-én

Lee Harris és Story Waters
ezoterikus körökben jól ismert és elismert közvetítők világszerte

Story The Messiah Seed és You Are God. Get Over It! című könyvei megrengették a spirituális világot. Lee a világ különböző pontjain élő emberek számára végzett sok száz, személyes channeling révén elismerést vívott ki magának közvetítőként. Munkájuk által, Story és Lee megpróbálják elérni, hogy életedet képes legyél erőlködés nélkül, szabadságban élni. Ha nem elutasítod, hanem elfogadod emberi valódat, isteni lényed határtalan szabadságát egyesíted a benned rejlő egyedi, változatos emberi lénnyel. Így létezhetsz önmagaddal egyensúlyban és teljességben; életedet képes leszel félelmeid helyett álmaid megvalósulásaként megtapasztalni. Az öröm, a bőség és a szeretet nem jutalom, amit ki kell érdemelni, hanem hozzátartozik létezésed természetes állapotához.

flash Szeretetteljes, megnyugtató, békére és harmóniára tanító üzenetek érkeznek hiteles közvetítéseik során, amelyek az egész emberiséget békés és elfogadó együttélésre, belső harmóniára tanítják. Ezt a mély belső békét és örömöt tapasztalhatják meg azok, akik részt vesznek Lee és Story channelingjein. Magyarország már régen felkeltette a két médium érdeklődését, régóta szerettek volna eljutni ide, mert hazánkban csodás, gyógyító energiát érzékelnek, aminek befogadására szerencsére egyre több magyar is nyitott.

Lee Harris-sel és Story Waters-szel most egy két napos channeling keretében találkozhatnak. A „csatornázás” során, a két médium Zakariás, Ziadóra és Zapharia nevű tanítókat közvetítik, akiknek a nézőközönség személyes és a közösséget érintő kérdéseket egyaránt feltehet.

A közvetítők üzenete


„Köszönjük, hogy meg akarsz ismerni minket! Valószínűleg életed egyik legfontosabb ajándékát kapod. De hogyan lehetsz biztos benne, hogy a spiritualitás és a játék, a mi felfogásunkban, pont neked való? Nem szándékunk, hogy bárkit bármiről meggyőzzünk. Mindössze örülni akarunk ennek a csodálatos életnek. Reméljük, te is!

Megnézheted az oldalon az 'Az élet értelme' c. videót, így belekóstolhatsz abba, amit mi magunkénak vallunk.

Isten hozott életed legnagyobb utazásán! Kapcsold ki a biztonsági övedet, ha kész vagy arra, hogy befogadd a változást hozó felszabadulást! Kérlek, hagyd hátra a bőröndjeidet; a jelenben nincs szükséged a múltra. Már minden a kezedben van, amire szükséged lehet. Ideje felszállni!

Rá fogsz jönni, a felszabadítás és a teremtés képessége egyetemes. A mi spiritualitásunk talán kicsit új, kicsit más, de remek kihívás és nagyon élvezetes!

Készen állsz arra, hogy befejezd az önmagadon kívüli keresést, és megtaláld saját, legbelülről származó egyedi válaszaidat? Önmagad cselekvő felszabadítása csak döntés kérdése. A mi dolgunk, hogy kapcsolatba lépjünk azzal az éneddel, amely képes meghozni ezt a döntést. Ez nem arról szól, hogy emberi önmagadat feladod isteni valód (lelked) kedvéért, hanem arról, hogy emberi önmagadat egyesíted lelkeddel, s ezáltal lehetsz Minden, Ami Vagy – egy égi lény, emberi formában."

- Story Waters és Lee Harris
"Lee Harris és Story Waters hivatalos oldala a www.limitlessness.hu,
az itt látható szöveges és képi anyagok szerzői jog alá tartoznak és a
két szerző engedélyével kerültek fel a hivatalos magyar oldalra, a
www.channeling.hu oldalra. Minden további, felhasználásra és egyéb
kérdésre vonatkozó információ a channeling.hu oldalon vagy a
Black&Silver Kft.-nél érhető el."



Nincsenek megjegyzések:

.


.

Copyright © Sueee/Inasi - 2008-2009
CC. Néhány Jog Fenntartva a közzétett írásokra.
Sueee[Inasi], Szabadi Tibor J. [ Avezi], Karsay István

http://a-csend-hangja.blogspot.com © 2008-2013
Design by: Sueee/Inasi
.
.



.
Az írások szerzői jogvédelem alatt állnak!

Az oldalon elhelyezett írások,
a szerzők szellemi tulajdonát képezik.
Kérjük, hogy a szellemi alkotásokhoz
fűződő jogokat tartsa tiszteletben!


Kezdés: 2008.08.05.

..