Welcome!

Szeretettel köszöntelek!

2012. december 20., csütörtök

Gyury Papp-Szalay: December 21.

Gyury Papp-Szalay: December 21.
A Föld és az emberiség az Aranykapuhoz érkezik. Az, hogy mikor és hogyan lépünk át rajta, tudatosságunk és szeretetünk függvénye. Ezen a napon hajnalban megszületik újra a Fény, hiszen a téli napforduló a fény születése! Ezért kell megtisztítanunk magunkat, hogy befogadhassuk az isteni ajándékot, mely újra emlékeztet magunkra, fény természetünkre, az isteni Szövetségre: a Szeretetre!

Ebben az időben egyfajta dimenzió átállítás folyik. Földünk egy téridő-spirálon fejlődik és most egy másik idő-tér mátrixra helyeződik át. Ez egyfajta kicsit álomszerű érzést okozhat, olyan, mintha kóvályognánk, bambulnánk. Ezen a napon olyan erők érkeznek, melyek tudathangolást eredményeznek. Minden ember egy sajátos tudatszinten éli meg önmagát, ami kapcsolódik csakrarendszere működéséhez és inkarnációs tapasztalataihoz, karmájához. Ma egy olyan kegyelmet kap mindenki, hogy ezt a tudatszintet módosítják egy lépcsővel felfelé, azaz mindenkinek a tudatszintjén emelnek egyet. Aki ezt képes elfogadni, egy új szemlélet és energiaműködés birtokosa lesz. Aki még nincs felkészülve erre, annak fokozatosan állítják be új rendszere működését, úgy, ahogyan neki megfelelő.

Az emelkedés bennünk zajlik le! Rajtunk áll, a belső változást, fejlődést megvalósítjuk-e világunkban: 22-én újra felkel a Nap, és mi döntjük el, hogyan fogadjuk ezt az Új Hajnalt és Új Tudatosságot! Építsük fel együtt Új Világunkat a Szeretet Rendjében!

Nincsenek megjegyzések:

.


.

Copyright © Sueee/Inasi - 2008-2009
CC. Néhány Jog Fenntartva a közzétett írásokra.
Sueee[Inasi], Szabadi Tibor J. [ Avezi], Karsay István

http://a-csend-hangja.blogspot.com © 2008-2013
Design by: Sueee/Inasi
.
.



.
Az írások szerzői jogvédelem alatt állnak!

Az oldalon elhelyezett írások,
a szerzők szellemi tulajdonát képezik.
Kérjük, hogy a szellemi alkotásokhoz
fűződő jogokat tartsa tiszteletben!


Kezdés: 2008.08.05.

..