Welcome!

Szeretettel köszöntelek!

2011. július 29., péntek

Kryon: Éljétek az életeteket

Kryon : Live Your Life - Éljétek az életeteket

Megjegyzés az olvasó számára: Fejezd ki a szándékodat, hogy „a MOST-ban legyél" a közvetítés ideje alatt, hogy energiád hozzáadódjon a csoport energiájához, aki jelen volt a közvetítés során.

Kryon ~ David Brown közvetítésével 2007, május 8 - Marina da Gama, Cape Town ÉLJÉTEK AZ ÉLETETEKET! Forditotta: Korpos Magdi

Köszöntelek kedveseim, Kryon Vagyok a Magnetikus Szolgálattól. Még egyszer bevallom nektek, milyen csodálatos itt lennem ma éjszaka, Marina Da Gama-ban. Sok szeretet van a levegőben és a szeretet, több dolgot jelenthet. A szeretet nagy emóciókat teremthet a szivben és a napfonatban. A Napfonatban van az erő, a szivben van a szeretet és ott, ahol a szeretet van, erőnek kellene lennie és ott ahol erő van, ott szeretetnek kellene lennie. Amilyen mértékben egyre jobban elmélyültök testjeitekben, nemcsak ma éjszaka, hanem bármikor amikor fejlesztői munkát végeztek önmagatokon, fel fogjátok fedezni, szivetekből elmélyülve napfonatotokban és szeretetet teremtve ott, ahol erő van és ez teljes dinamikát fog számotokra teremteni, mert megtanultok dolgozni erőtökkel és gyökeret eresztetek a Föld bolygón.

Szivetekben sok szeretet és sok álom van és álmaitok nagyrésze kissé több erőt kap, mint amekkorával már rendelkeztek, hogy mindannyian külön-külön és együttesen, több erőt igényelhessetek sok szeretettel, megteremtve az álmot, amit megálmodtatok. Mert energiátok szeretettel és erővel ármalik a második csakrában, kreativ központotokban, elkezditek teljesen másként szeretni a világot. Ti elkezditek támogatni a körülöttetek élők sziveit és elméjét és ők vágyni kezdenek arra, hogy olyanok legyenek mint ti és kövessék példátokat. Ők a nyomotokba kivánnak majd lépni és követnek majd titetek az életben, amilyenné válik majd. Ti mindannyian ebben a teremben, kivétel nélkül gyógyitók vagytok és mindannyian számos ajándékkal és nagyon speciális erővel rendelkeztek. Energiátok, az átlagos emberénél nagyon különböző módon működik. Anélkül, hogy azt mondanánk nektek, hogy többé-kevésbé fontosak vagytok, hogy másoknál jobbak vagy kevésbé jobbak vagytok, mivel e bolygón mindenki ugyanolyan fontos, bár mindenki megpróbál bizonyos szintű felelősséget vállalni. Minden személy ebben a teremben, olyan felelősségvállalási szinttel rendelkezik, mely azt igényeli, hogy elsősorban meggyógyitsa önmagát, hogy majd azután másokat meggyógyithasson: a körülöttetek élőket és azokat akik eljönnek hozzátok.

Önmagatokat meggyógyitva, katalizátorrrá váltok mások számára, vezetőkké váltok ebben a világban. Amilyen mértékben meggyógyitjátok önmagatokat, beléptek egy olyan világba, ahol elkezditek megteremteni saját valóságotokat, a személyes erő szintjén és a szeretetet körülvevő erőben, amivel sok ember szeretne életében rendelkezni. Mivel a személyes erőnek e szintje felé léptek, új személyes kapcsolatok irányába léptek, mely kapcsolatok nemcsak titeket fognak beteljesiteni hanem másokat is és ez, egy valósággá vált álom lesz. Amilyen mértékben szivetek elkezd felszabadulni a gyermekkor minden sebei alól és a karma alól, mellyel e bolygóra léptetek, egy új észlelési, megértési szinten fogtok önmagotokra ismerni, egy új létezési állapotban, egy előttetek álló új úttal, mely út meghozza a Mennyet itt a Földön számotokra. A menny és föld között fogtok járni egy mágikus parton, egy Univerzumban, amit ti teremtettek és amelyben megélitek álmaitokat. Nem megszokott dolog az, hogy olyan világosra teremtitek tudatotokat, hogy megteremthetitek saját valóságotokat szeretetből.

Közületek sokan hosszú utat tettek meg eddig az utazásig és sokan csak alig kezdték el ezt az utazást, ám ebben az utazásban életetek beteljesedik, mivel egy új valóságba léptek, melyben tűz ég sziveitekben, melyben második csakrátok is ég, ahol tűzzel, szeretettel és szenvedéllyel teremtetek, bőség állapotban tartva önmagatokat tölgyfaként, melynek mélyre a földbe hatolnak a gyökerei, mig ágait és leveleit a nap felé nyújtja, melynek termése minden évben a bőség. A tölgyfák évszázadokat élnek, főképp hideg klimájú zónákban. Ők lassan, türelemmel, könnyedén és szenvedéllyel nőnek. Önmaguk szeretetéért nőnek és hogy valóságot teremtsenek választásukból, mig gyökereik mélyen kapaszkodnak az Anya földbe és ágaik olyan magasra nyúlnak, hogy ti, meg kell próbáljátok túlnőni rajtuk. Annak módja, ahogyan gyökeret eresztetek itt, biztositja, hogy belső anyátok elfoglalja testetek alsó három csakráját, és belső apátok a három felső csakrát mig ti engedélyezitek magatoknak azt, hogy ebben az energetikai konfigurációban fejlődjetek. Bármilyen más konfiguráció egy gyógyitási folyamatban fog megtartani titeket, arra késztetve, hogy az egekben tévelyegjetek nemcsak napról-napra, hanem évről-évre, egyre inkább sehová tartva, egy tengelypont körül mindig ugyanabban az irányban. Bár nem kéritek ezt az energetikai konfigurációt, lassan, de biztosan ez a dolog fog történni, oly sokáig eltarva, hogy életetek befejeződik, mielőtt megvalósitanátok azt, hogy mi volt a célotok ebben az életben.

Amikor beléptek ebbe az energetikai konfigurációba, fel fognak gyúlni a fények és a lábaitok alatt lévő gyökerek mélyen rögzülnek az Anya Földben, igazán összekapcsolódva. Mélyen összekapcsolódtok majd az Ég Atyával is, a földön ember által ismert minden létező örök bölcsességével. Mindent fogtok tudni. Minden feltett kérdésetek azonnal öszinte választ kap és ti értékelni fogjátok személyes erőtöket, hogy hogy a bölcsesség eme szintjén cselekedjetek, mely az isteni vezérlés szintje. Ily módon, különböző emberek, különböző tudattal, különböző válaszokat fognak kapni kérdésiekre de lépésről-lépésre az úton, az utazás egyre jobban öszzekapcsolódik majd a Föld Anyával és az Ég Atyával, hogy visszaszerezzék a belső gyermek azon aspektusait, melyek egyelőre nem tartoznak az egész rendszerrel. Sokan közületek ebből a teremből, sokat dolgoztatok, egyik vagy másik tudatban cselekdve, szeretetet és békét hozva a földre valamilyen módon.

Nem létezik jó vagy rossz út a tudatossá válásban, mivel minden cselekedetekből tudat származik. Álmaitokban megtett minden lépéseteknél, egyre jobban tudatositjátok majd azt, hogy kik vagytok és hogyan működtök ezen a földön. Következésképpen, nem ajánlatos sokáig időznötök a keritésen állva és azt mérlegelve, hogy mi a jó és mi a rossz. Jobb ha leugortok a keritésről és ha ujjaitokat megégetitek, hamarosan vissza húzzátok majd ujjaitokat abból a lángból és tudni fogjátok, hogy ne ugorjatok vissza a kerités ezen oldalára, ám ha nem fogjátok megégetni ujjaitokat, örökre a keritésen maradtok. Muszáj egy napon lendületet vennetek. Tudnotok kell azt, hogy mi a helyes és mi megfelelő számotokra. Tudnotok kell azt, hogy mit kerestetek és mire vágyakozott szivetek, felfedezve azokat a dolgokat melyekre vágytok és melyeket nem kivántok magatoknak. Mindannyiotok álma különböző és amilyen mértékben megélitek álmaitokat, teljesebbé fogtok válni. Ti egységet hoztok, ti önmagatokat hozzátok a földre, és mi lélegzet visszatarva várunk arra, hogy megismerjünk titeket, megvilágosodottakat, titeket az igazakat és autentikusokat, azon részeteket mely magával hozza ajándékaitokat.

Minden személynek e teremből sok, nagyon sok ajándéka van amit a földre kell hoznia, nemcsak önmagatoknak hanem a tömeg tudatnak is egy új megértésért és egy új tudatért. Amilyen mértékben virág bimbóként kibontakoztok, meghozzátok majd az új tudat szintet a földre. Egyféleképpen energiátok kivetitődik, hogy összekapcsolódjon és robbanjon a tömeg tudat mitoszaiban. Sok ember beszél a hitről de semmi nem létezik ami hitre méltó. Ahhoz, hogy valamit higgyetek, tudnotok kellene igaz e vagy hamis. Akár tudjátok akár nem, ez a meggyőződés életetekben kihivás kellene legyen. Mivel provokáljátok ezt, meggyzőződésetekben cselekedve, megtanulva megérteni azt, hogy meggyőződésetek igaz vagy hamis, meggyőződésetek nem lesz többé meggyőződés hanem megismeréssé fog válni. Tulajdonképpen meg fogtok ismerni valamit és nagy különbség van valaminek a meggyőződési energiája és a megismerése között.

A hit energiája olyan, akár egy virágba bomló levél vagy mint a szél által sodort növényi magvak a sivatagban, melyek a szél megállására várnak, hogy ne sodorja tovább őket, hogy megpihenhessenek. Ahhoz, hogy megsimerhessetek valamit, le kell rakjatok egy alapkövet mélyen a földbe, egy biztos helyre, hogy tudjátok, bármikor megállhattok ezen az alapzaton, hogy mindig ott van számotokra. Ez egy teret tart fenn számotokra majd testetekben, hogy energiátok, magvaitok, külsű kifejeződésetek ne remegjen többé, hanem abszolút tisztasággal fokalizálódjon. Élnetek kell az életeteket. Nem mondjuk azt, hogy nem igaz amit hisztek, azt mondjuk, hogy az amit hisztek, megismeréssé kell váljon.

Minden út megismerés - legyen bár igaz vagy hamis, mégis alapkő. Meg kell élnetek az életeteket. Amikor éltek szerettek és amikor szerettek, akkor éltek. A szeretet a női rész mig a megélés a férfias. A megélés tett és a szeretet létrehozás. Ha túlságosan szerettek, kántálni fogtok és semmi sem fog történni életetekben és ha túlzottan erősen éltek, elhasználódtok és megfeledkeztek arról, hogyan létezzetek. Létezik egy egyensúly és egy fúzió a férfi és női oldal között. A közelmúlt üzeneteinek energiájában a férfi és női oldal egyesitéséről volt szó. Mindannyian olyan családokból jöttök, ahol a női és férfi oldal nem fúzionált túl jól. Ez az oka annak, hogy olyan nehéz megtalálni számotokra a bőséget.

Az igazi bőség mindig olyan mértékben kezd áramlani amilyen mértékben fúzionálni kezd a férfi és női oldal. Engedélyezzétek magatoknak azt, hogy belépjetek igazságotokba és hagyjátok áramlani testetekben a szeretetet. Mivel engedélyezitek az összekapcsolódást férfi és női részeitek között, legyetek bár férfiak vagy nők, engedjétek áramlani ezeket az energiákat testetekben, szubiltis módon, mélyen, értelemmel telve, mivel amint önmagatokra néztek és hullámokat láttok, életetekben nem áramlanak ezek az energiák. Tanuljátok meg olvasni a Világegyetemet és értsétek meg a nyelvét. Az univerzummal való kölcsönhatásotok és összekapcsolódásotok módja, rendkivűli erő és szeretet érzését adja számotokra.

Az Univerzum azt szeretné ha egészek vagytok, azt kivánja, hogy eggyek legyetek és felelősek. Az identitás felé vezető utazásban megtanuljátok a felelősség művészetét, a válasz adás képességét, az Univerzum olvasását és hogyan tegyetek bizonyos dolgokat azért, hogy egésszé váljatok. Az egésszé váláshoz vezetnek titeket az életetkben lévő bizonyos kihivások legyőzése által, figyelmesen nézve magatokat felfedezve azt, hogy mi szeretet és mi nem az. Ami nem szeretet, szeretetté válhat és ami szeretet, az szeretet fog maradni. Ti, egyre inkább szeretetté fogtok válni, közületek sokan szeretetté fognak válni amiylen mértékben megvilágitjátok pszichimumotok sötét oldalait és letörlitek a port és a pókhálókat bizonyos részeitekről, melyekről megfeledkeztetek mire szolgálnak, akkor más, egy új személlyé fogtok válni, olyan személlyé mely nagyon különböző és tiszta életet él, egy vajat vágó késhez hasonló módon.

Képesek lesztek majd átvágni magatokat problémáitokon és utat nyitotok önmagatoknak előre és olyan tiszta valóságba fogtok lépni, mely álmaitokhoz hasonló. Minden alkalommal amikor mélyen önmagatokba néztek, fel fogjátok fedezni, hogy egyre inkább fénnyé váltok, egyre kevesebb sötétséggel, és ez a megvilágosodás, mivel fény van belül és ragyogó fény van a világban. A legrosszabb dolog amit állithattok az, hogy fény vagytok és elfojtjátok vagy tagadjátok énetek bármilyen sötét aspektusát. Ez problémákat fog teremteni számotokra. Sötét énetek ezen aspektusai továbbra is valóságot fognak teremteni életetkben napi 24 órán át, évente 365 napon keresztül, egészen addig amig elég bátrak lesztek betekinteni abba a sötét sarokba és meglátni azt, hogy mi van ott. Valahányszor benéztek ebbe a sötét sarokba és megnyiltok, hogy fényt sugározzatok abból a sötét sarokból, valami nagyon szépet és értékest fogtok találni abban a sötét sarokban, mely hosszú éveken át rejtve maradt. Amilyen mértékben felszabaditjátok a sötét energiát a bennetek lévő szépség körül, megteremtődik az egésznek egy aspektusa bennetek és magabiztosabbnak fogjátok érezni magatokat, egyre inkább Egynek a Föld Anyával. Gyökereitek egyre mélyebben hatolnak be a Föld Anyába és ti tovább fogtok kiterjedni az Ég Atya felé. Egyre jobban ki fogtok terjedni az ajándékokba, melyeket ebbe a világba hoztok, önmagatoknak és a többieknek.

Ma este, kedveseim, sok szeretet van ebben a helységben. Ti mindannyian azzal a szándékkal vagytok itt, hogy megnyissátok sziveiteket még több ajándék befogadására. Spirituális vezetőitek lábitoknál hevernek és az angyali birodalom és Kryon energiái teljes módon itt vannak, erővel, szeretettel telve és támogatóan, hogy legyen bátorságotok megnézni azokat a sötét részeiteket, melyek visszatartanak titeket az új élet és új én felé vezető utazásotokban, visszatartanak titeket attól, hogy megtegyétek a következő lépést, új tudat szintetek felé.

Engedélyezzétek ellazulásotokat és tegyétek lábaitokat egyenesen és határozottan a földre és hagyjátok, hogy mélyen összekapcsolódjatok a Föld Anyával. Érezzétek, amint lábaitok egyre mélyebben leereszkednek a Föld Anya szivébe vagy ha a padlón ültök, érezzétek amint egész testetekkel leereszkedtek a Föld Anyába. Hagyjátok, hogy az Föld Anya tápláljon, feltöltsön energiával, szeressen, megtartson titeket. Menjetek vissza egyre távolabb az időbe. Érezzétek magatokat anyja hasában lévő gyermeknek és engedélyezzétek magatoknak, hogy támogasson titeket a Föld Anya úgy mintha a méh energiájában lennétek. Bármit érzett is anyátok, amikor méhében voltatok, ti a saját pszichimumotokban és emocionális állapototokban tartalmazzátok majd ezeket az érzelmeket. Mindent érezzetek amit akkor éreztetek mielőtt e földre jöttetek volna. Engedjétek, hogy támogasson titeket a Föld Anya és a ma éjszaka itt jelen lévő spirituális lények, az angyali királyság, Krisztus, Szűz Mária és Mária Magdolna. Engedjétek, hogy az anya energiák karjaikban tartsanak titeket és ne itélkezzetek azon, amit éreztek. Lehet, hogy bizonyos energiák kényelmetlenek és nem fogadja szivesen testetek vagy talán elfojtottátok egyes energiákat ezek közül.

A ma este, kedveseim, egy szent tér. Egy olyan tér, melbyen negedélyezhetitek az általatok elfojtott vagy megtagadott energiáknak a belépését testetekbe, mivel a szellem karjaiban vagytok. Nem könnyű az utazás ezen a földön; teljesen tudatos lényként elhagyni a spirituális világot és belépni anyátokba, elvesziteni egy bizonyos tudat szintet, rendelkezni egy tudati szinttel és átitatódni egy másik tudati szinttel, egyáltalán nem könnyű út ez egy meg nem született gyermek számára. Tehát függetlenül attól, hogy milyen energiák vannak testetekben, melyeket normális módon nem kivántatok érezni, hagyjátok belépni azokat, egyszerűen nézzétek az elmétek előtt lévő képernyőt és figyeljétek meg azokat a valóságokat, melyeket megteremtettek ezek az energiák.

Egyszerűen figyeljétek ezeket az érzelmeket, emóciókat és energiákat és hagyjátok megjönni és elmenni azokat. Hagyjátok a gondolatokat jönni és elmenni. Ez történik most. Hagyjátok sziveteket megnyilni és összekapcsoldóni bárkivel ebből a teremből, szeretetet kapva és küldve mindenkinek e teremben, engedve áramlani az energiát. Talán vannak olyanok közületek akiknek anyjának szive összetört amig ti méhében voltatok, engedjétek megjönni és távozni ezeket az energiákat. Függetlenül a szivetekben lévő érzelmektől, hagzjátok megjönni és távozni ezeket. A terhesség 9 hónapja alatt, átitattak titeket felmenő ági őseitek, megkaptátok családotok viselkedési modelljeit és mindenik nagyszüleitekét. Szánjatok időt rá, hogy megfigyeljétek mindenik nagyszülőtöket, miközben áthaladtok e folyamaton. Még akkor is ha soha nem találkoztatok velük, testetek tudja milyen energiát hoztak ők nektek.

Először figyeljétek meg anyátok anyját. Milyen energiákat adott nektek anyátok anyja? Ezek tudatos és öntudatlan energiák egyaránt lesznek. A tudatos energiák jól fognak mutatni mig az öntudatlan energiák nem. Tehát, függetlenül attól, hogy milyen energia jön anyátok anyjától, engedjétek testetekbe jönni ezt az energiát, tiszteljétek azt. Hagyjátok jönni és elmenni ezt az energiát. Váljatok eggyé ezekkel az energiákkal bármennyire fájdalmasak vagy öntudatlanok is lennének. Ismerjétek fel ezeket az energiákat, mivel ahhoz, hogy tudatosithassátok, le kell győzzétek őket. Ti ezeknél az energiáknál erősebbekké váltok és képesek vagytok felszabaditani és elengedni ezeket, és egy részetek felszabadul és átalakul ezáltal. Testetek tudja, hogy egy nagyon különleges helye van anyátok anyjának energiájának az energetikai rendszeretekben, ezért hagyjátok, hogy élettel teljen meg ez a tér. Nagyon sok energiát kell megkeressetek az életről, szeretetről és megélésről.

Ezek a leckék nehezek voltak. Nem könnyű megtanulni és megérteni igazán azt a tükört, amit az Univerzum elétek állit. Minél többet gyakoroltok, annál könnyebbé válik majd. A tökör már az élet kezdetétől ismert és mindig virtuális módon jön. Emócióitok belül vannak mig problémáitok, az anyagi világban. Emócióitok, problémáitok megnyilvánulásai. Ezért, ha létezik egy összetört sziv anyátok anyjában, akkor kilépve a világba, az összetört sziv forgatókönyvét fogjátok megteremteni, mely összetöri sziveteket és addig fog szivetek összetörni, amig felismeritek ezt a dolgot és fel nem teszitek a kérdést: " Miért történik éppen velem mindez? Honnan származik ez?" E tanitások szándékából és céljáért, ezek az energiák abból a négy irányból jönnek, ahol nagyszüleitek álltak.

Ezért, ebben az energiában, bármilyen emocionális modelleket is ismertek fel, autamitusan fel fognak szabadulni ezek. Ismerjetek fel minden ellenállást mely testetekben áramlik. Hagyjátok jönni az ellenállást, mivel része a folyamatnak és bármely dolognak ellenálltok majd, örökké vissza fog térni. Tehát, ha kényelmetlenséget érzetek megfigyelésetek közben, egyszerűen legyetek testetekben és támogatva vagytok, engedélyezzétek a támogatást. Talán, családotok egyik problémája és emóciója a támogatás hiánya. Ismerjétek fel a támogatás hiányát és ha ellenállást éreztek a támogatás körül, mely ez maga is probléma, mondjátok önmagatoknak, hogy nem kivánjátok ezt.

Hatoljatok egyre mélyebben testetekbe, testetek azon részeibe, melyeket sok életen keresztül nem akartatok feltárni. Itt egy olyan térben vagytok, melyben képesek vagytok besimerni és megoldani a hosszú életeken keresztül megoldatlan maradt problémákat. Mivel szivetek nyitva áll a csoport minden tagja előtt, engedélyezzétek a szeretetet és tiszteljétek önmagatok számára, hogy képesek legyetek felszabaditani és engedjétek felismerni azt, hogy egyre inkább beléptek álmotokba. Álmotok olyan akár egy fenséges sárgarépa és fájdalmatok egy bothoz hasonló akadály, a fenség felé vezető utatokon. Mindig jó bizonyos távolságban maradni a bottól, ám igy vagy amúgy a sárgarépa mindig ott van, és ti megtanuljátok szeretni az életet és álmaitokat követve szeretni. Ti, önmagatokat meggyógyitva tanultok meg szeretni és egésszé válva megvalósitjátok azt, hogy ahol fájdalom van, ott egy nagy ajándék és bőség található.

Mivel meggyógyitjátok ezeket az életetekben lévő nehéz problémákat, teljesebbé váltok majd. Amilyen mértékben teljesebbé váltok, egyre bőségesebbek és felelősebbek lesztek. Az Univerzum igazán felelős emberek által élhet. Az Univerzum arra kér titeket, hogy legyetek képesek helytállni minden körülményben és helyzetben ahová kerültök. Tehát engedélyezzétek áramolni a szeretetet sziveitekből, mindenki szivébe és mindenki szivéből, a ti szivetekbe. E teremből mindenki a ti egyik aspektusotok és ti az ők egyik aspektusaik vagytok. Érezzétek megtisztelve magatokat és tiszteljétek egymást. Ott, ahol nincs szeretet és hódolat, ott a gyógyulás helye van, ez egy tűkörkép, hogy begyógyithassátok.

Tehát most álljunk meg egy kicsit és figyeljük meg, az apátok anyjától származó energiákat. Figyeljétek meg milyen energiákat hoz apátok anyja, mert biztosan sok van. Ha ez kényelmetlen, akkor kényelmetlenséget fogtok érezni és ha szeretet, akkor szeretetet fogtok érezni. Minden kényelmetlenséget és negativ energiát felszabadithattok, amit birtokoltok, fel fogjátok tölteni szeretettel és egy szeretetteljes valóságot fogtok megteremteni. Mivel érzitek apátok anyjának energiáit, egyszerűen engedélyezzétek, hogy elfoglalja az őt megillető helyét energetikai rendszeretekben, pontosan ott ahol konfigurálódik. Kryonnak ezen energiájában megtörténik e dolog és mi azt kivánjuk, hogy legyetek tudatában annak, ami testetekben és energetikai mezőtökben történik.

Meg fogjátok látni, hogy sok szeretet van a két nagymama között ebben az energiában. Talán a valódi életben nem igy látszik, de kellene lássátok nagymamáitok lelkét egy lélek utazásban, amint segitnek nektek tudatotokat kiterjeszteni és megérteni ezt az Univerzumot, megtanitva nektek hogyan váljatok autentikussá, legyetek valódi énetekké. Engedjétek jönni a szeretetet, mivel ez alkalommal reális szeretet jön, nem pedig ál-szeretet. Ez a szeretet egy új dimenzióba fog kilökni titeket, melyben segitségével megteremtitek saját valóságotokat. Ott lehet ez, ahol minden dolog nagyon könnyű és könnyen megmagyarázható. Mivel, egy új dimenzióba fogtok lépni, magatokkal viszitek majd ezt a testet mely meg fog gyógyulni, megújul és megtelik energiával. Élőbbé és érzékenyebbé válik majd. Sokkal jobban meg fogjátok érteni a szexualitást és eljuttok oda, hogy megszeretitek és örültök neki, másképp mint amit eddig a pillanatig megtapasztaltatok.

Szexualitásotok fel fog szabadulni. Tehát figyeljétek meg, mit visztek bele a két nagymamából szexualitásotokba és nézzétek meg, mi az ami működik és mi nem, válasszátok ki mi igaz és mi nem. Engedélyezzétek a Szellemnek, hogy tavaszi nagytakaritást végezzen eme aspektusok között, melyek elősegitik felszabaditásotokat és kötődéseteket, mert szexualitásotok ebben az energetikai konfigurációban nagyon nehezen kezelhető bár nem lehetetlen. Amint beléptek egy új dimenzióba, szexualitásotok lesz a teremtés fő középpontja, nem csupán egy szexuális teremtés. Minden teremtés szexuális jellegű, de létezni fognak majd világosabb és könnyebb fizikai megnyilvánulások is, amint fel fogjátok szabaditani a szexualitások körül lévő negativ energiákat és saját életet teremtetek, saját választásotok szerint.

Ebben a pillanatban, engedélyezzétek szivetek és szexualitásotok összekapcsolódását. Hagyjátok sziveteket a második csakrában elmerülni és mozogni. Amint e dolog megtörténik, hagyjátok, hogy a két nagymamama energiái elfoglalják megfelelő poziciójukat energetikai rendszereteben és még egyszer, figyeljétek meg, milyen energiákat hoz a két nagymama. Egyszerűen engedjétek, hogy e két energia még egyszer eljöjjön testjeitekbe. Valahol a testetekben találni fogtok egy obeliszk formát. Egyszerűen figyeljétek meg energetikai mezőtökben azt a helyet, ahová ezen obeliszk tartozik. Ez a férfiasság szimbóluma és mint a férfiak, mint a nők igényelnek férfiasságot. Amikor energiátokban megtaláltátok ezt az obeliszket, engedjétek, hogy eljusson egy speciális helyre, energetikai mezőtökben. Ebben az energiában őt a megfelelő helyre fogják vezetni. A férfiaknál az első csakrában, nőknél a második csakrában fog elhelyezkedni és amint figyelni fogjátok ezt a folyamatot, szabaditsatok fel minden energiát a testetekből, engedjétek jönni és elmenni ezeket. Bármilyen gondolat is jutna eszetekbe, szeressétek ezt a gondolatot és engedjétek megjönni és távozni. Ezalatt, amint ebben az energiában mindezek történnek, rá fogtok találni lélek szüleitekre. Figyeljétek szüleiteket energiaként és figyeljétek nagyszüleiteket energiaként, figyeljétek az obeliszkot, mint energiát és engedélyezzétek, hogy nagyszüleitek és szüleitek, saját csakráitok világitsanak.

Engedjétek ezeket az energiákat mozogni, mivel ők tudják hogyan mozogjanak és amint elkezdenek forogni, feltöltik energiával a merkabát és ti nagyon magabiztosnak fogjátok érezni magatokat a földön. Függetlenül a testetekben felbukkanó érzésektől, hagyjátok jönni és távozni azokat. Egyszerűen engedjétek ezeknek az energiáknak, hogy összegyűjtsék a körülöttetek lévő végső sebességet. Engedélyezzétek magatoknak a jelen létet ebben a térben és hagyjátok, hogy a Föld Anya és az Ég Atya energiái átáramoljanak minden csakrátokon. Mindig adjátok át e kérést Spirituális Vezetőiteknek és engedélyezzétek energetikai mezőtöknek a megtisztulását tudva, hogy abszolút minden ok nélkül nagyon szeretve vagytok, tudva azt, hogy abszolút minden ok nélkül, nagyon szeretve vagytok....

Engedjétek elmenni őket, szabaditsátok fel, hagyjátok elmenni őket. Ami a tiétek, azt meg fogjátok őrizni és amiről lemondotok valami jobbért, az mindig, mindig, mindig újra meg fog jönni. Valamennyien beléptek egy új világba, egy teljesen új létezési állapotba, egy új megértési állapotba, egy új összekapcsolódási szintre. Ti mindannyian behatoltok a tömeg tudatba és egy teljesen új világot, egy új, fantasztikus nézőpontot teremtetek. Senki nem létezik, aki azt mondaná nektek: NEM és ezt mondaná: álmodozók vagytok, - mivel álmaitok be fognak teljesülni. Haladjatok jól tovább és Isten megáldjon titeket. Kryon befejezte diskúrzusát. Köszönöm szépen!

Nincsenek megjegyzések:

.


.

Copyright © Sueee/Inasi - 2008-2009
CC. Néhány Jog Fenntartva a közzétett írásokra.
Sueee[Inasi], Szabadi Tibor J. [ Avezi], Karsay István

http://a-csend-hangja.blogspot.com © 2008-2013
Design by: Sueee/Inasi
.
.



.
Az írások szerzői jogvédelem alatt állnak!

Az oldalon elhelyezett írások,
a szerzők szellemi tulajdonát képezik.
Kérjük, hogy a szellemi alkotásokhoz
fűződő jogokat tartsa tiszteletben!


Kezdés: 2008.08.05.

..