Welcome!

Szeretettel köszöntelek!

2011. február 10., csütörtök

Kívánj bármit és megkapod...

Hogy könnyebb legyen…

ÉBRESZTŐ?! Fontos információk a 2011. évünkre vonatkozóan


Már jó ideje készültem valami új írással és végre tegnap este volt rá időm.
Február 7-én egy remek előadáson vettem részt és úgy döntöttem, hogy közreadom ezt, mert fontosnak tartom, hogy mindenki a lehető legjobbat hozza ki magából ebben az évben és tudjon úszni az árral a változásokkal és ne kapálózzon, mert akkor sokkal fájdalmasabb lesz.

„Milyen lesz a 2011. év az asztrológia tükrében „ (2011.02.07.) előadáson készült jegyzetemből

"Minden a múltról szól. Múltbéli sérelmeinket fel kell dolgozni és nem elnyomni.
Minden kimondott gondolat, még az idén visszaköszön! 2011-ben Nagyon Gyors a Teremtés!
Szaturnusz (karma, sors bolygója) miatt elkerülhetetlenné válik!!! Elkerülhetetlen dolgok történnek meg, nincs kivédés, nem tudjuk befolyásolni, meg kell élni, meg kell tapasztalni, „Legyen meg Isten akarata”. Fel kell vállalni a sorsot, nehézségeket. Gondolataimat fordítom más irányba (pozitívba) TEREMTÉS!!! Mivel a teremtés nagyon gyorsan működik ebben az évben, csak pozitívan szabad gondolkozni, félelmet ne teremtsünk!
Szeressük magunkat!!!! Idén az emberi kapcsolatok átrendeződnek (párkapcsolat, barátság, család, munkahelyi kapcsolat). Ami nem működik, diplomatikusan, szépen le kell zárni. Az anyagiakat is érinti. 2012. októberig tart.
Az idén a KIMONDOTT SZÓ EREJE NAGYON FONTOS!!!!
Anyagiak is attól függnek, hogy milyen képet alkotunk. Ha hiány állapotot generálunk azt fogja adni is a teremtés. Az idén nem szabad halogatni, ha most nem változtatunk, átmegy következő évre és nehezebb lesz.
Felerősödnek a telepatikus képességek.!!!
Kapcsolatrendszereinkbe (üzleti, munkahelyi, családi, baráti)  erőteljes VÁLTOZÁSOK!!! Az „építkezés” éve, megalapozzuk a 2012-es évünket. Elengedést és a könnyedséget tanuljuk meg és éljük meg most. A működő kapcsolatokat építeni kell, a nem működőket lezárni.
Az önértékelésünk, ha függött a pénztől, ezt a gondolatot le kell rombolni. SZERETNI KELL!!!! ami nem függ az anyagiaktól.
Jupiter a Kosban van, ezért január 22-től – nyárig növeli a feszültséget, szeretnénk gyorsabban haladni, de nem tudunk.
A Plútó is belépett EL KELL INDÍTANI A VÁLTOZÁSOKAT!!! Március végén, április elején jelentős sorsszerű időszak jön. Kiderül, hogy jó irányba megyünk-e?
Már 2010. szeptemberétől beindult a változás! A tudatunkba be kell építeni azt, amit szeretnénk, írjuk is le ezzel erősíthetjük a teremtést.
2011. minden téren a RENDTÉTEL ideje!!! Jól kell érezni magunkat, lejárt az álmodozás ideje, ez a TETTEK ÉVE. NAGYON vigyázzunk arra, hogy milyen szavakat mondunk ki!!! MERT MOST az idén MINDENT MEGKAPUNK, amit csak kérünk!!!! "
... kb. ennyit tudtam kiemelni és leírni az előadáson, de nagyon nagyon érzekelm máris, hogy ezek ténylegesen vannak és elkezdődtek...

A sors (vizsgáztat és tanít) :


Egyéb fontos gondolataim, ezt már mint Metafizikai Terapeuta írtam:

Megjegyezném, hogy sajnos nagyon sokat árthat az embereknek, a tudatunknak, a pozitív gondolkozásban a média, ami inkább negatív gondolatokat és érzéseket terel az életünkbe. Javasolnám, hogy lehetőleg ne nézzen senki TV-t. Felhoznék erre egy példát.

2011.02.05. szombat esti (19 óra) belföldi hírek az egyik TV- csatornán: megdöbbentő, hogy 99 %-ban negatív híreket adtak.:


- Halottszállító autó - rakterében koporsóval - és személygépkocsi ütközött frontálisan a balesetben, a halottszállító autó vezetője a helyszínen meghalt.
- Egy család vízbe esett, egy gyerek meghalt, a többiek sokkos állapotban kórházban
- MÁR 10 halottat követelt az influenza szövődménye
- Bezártak 2 szórakozóhelyet, mert nem felelt meg a biztonsági előírásoknak, a legutóbbi diszkó baleset miatt ellenőriznek
- Bontás közben rádőlt a fal egy munkásra
- 2020 előtt nem lehet Euro Magyarországon, mivel a gazdasági helyzet válságos és veszélyes lenne…
- Tele vannak a menhelyek (hajléktalanszálló, állatmenhely stb.), újakra nincs pénz
- Nem misézhet a bólyi pap plébános, tiltott pornográf képek letöltése miatt (gyerek- és csecsemőpornót )
- Sokan vélték azt, hogy tavasz van, pedig …nincs

A fenti hírsorozatot, ha valaki nézi, vagy nem nézi, de hallgatja, kb. a tudatában azok az információk rögzülnek, hogy: „Félj, rettegj, légy hitetlen, ne bízz magadban és senkiben, Istenben sem, ha beteg leszel nem éled túl, ne is mozdulj ki a lakásból, mert bármikor meghalhatsz, szegény maradsz, és hülye vagy, mert azt véled tavasz van, pedig nem is. Komolyan!!! Még ennek a kis örömnek sem örülhetünk??? Ja és gyorsan oltasd be magad, ami természetesen nem ingyenes!!!
Ez mi??? ha nem „tudatmódosítás” de sajnos negatív és csodálkozunk, hogy ennyi depressziós és életunt ember sétálgat és hogy milyen „népszerű” betegség lett a pánikbetegség, a depresszió. Ha mindennap csak 15 perc híradóból kapjuk ezeket az impulzusokat akkor ne csodálkozzunk!!! Ha csak ilyen információk lopakodnak a tudatunkba, ez nem is olyan meglepő, mivel csak a pánikkeltés megy.

Egyetlen „pozitív” hír az volt szombaton, hogy keresztrejtvényfejtő versenyt rendeztek.

A Külföldi hírekről már nem is beszélnék, kb. ilyen arány volt a pozitív és negatív hírek között azokból is, kiemelve Egyiptomi lázadást.

Ezzel az még a gond, hogy ha a kis gyerekek ott tartózkodnak bent a szobába, ahol mondjuk a szülők ilyesmit néznek, hallgatnak, sajnos a gyerekekbe is "programozódnak" ezek a borzalmak attól függetlenül, hogy nem figyelnek rá...
Ez tényleg borzalmas!!!

Amit fontos még megjegyeznem, hogy a napi hírekhez (negatív) társul a saját és családi hiedelemrendszerünk, amiben felnőttünk és élünk, melynek egy része a társadalmi elvárásból adódik, nagyobb része pedig a családunkból származó hiedelemrendszerek alapján, melyek bennünk, a tudatunkban élnek. Például:
- A pénzügyeket befolyásoló családi hiedelmek
- Az egészséget és a fizikai jólétet befolyásoló családi hiedelmek
- A műveltséget és/vagy hivatást befolyásoló családi hiedelmek
- A spiritualistást befolyásoló családi hiedelmek
- A kapcsolatokat befolyásoló családi hiedelmek
stb…

( Megjegyzés: Az utóbbi időkben elég sok hiedelemtesztet elemeztem, mely alapján teljes képet kap a teszt kitöltője arról, hogy negatív gondolatai érzései, honnan és kitől származnak és miért. Olyannyira „beszédes” ez a teszt, hogy még a tesztet kitöltők betegségeinek okairól is tiszta képet kapunk. stb… )
  

Fontos tudni, hogy mik a pozitív és negatív gondolatok és hogyan fejtik ki hatásukat?

Az energiák állandóan cserélődnek és áramlanak. A bennünk lévő erők állandó kölcsönhatásban vannak és kommunikálnak egymással.  Ami bennünk van, azt tükrözi vissza a külvilág.
A kommunikáció lehet építő, erősítő és éltető vagy romboló, és végül is betegséget okozó - aszerint, hogy pozitív vagy negatív energiák áramlanak-e.

A pozitív gondolatok építőek, konstruktívak - gondolatok, melyeket az önzetlen szeretet érzése lelkesít: gondolatok, melyek szolgálnak, dicséret, elismerés és jutalom elvárása nélkül; ezek szeretetteljes, jóságos, szelíd gondolatok, a bizalom és a jóakarat gondolatai, a szolgálat gondolatai, melyek segítenek A béke és az egység gondolatai, az öröm és a belső boldogság gondolatai.

A tőlünk jövő energia önzetlenül áramlik másokhoz, és gazdagabbnál gazdagabban tér vissza hozzánk, mert adakozóak vagyunk, mert szeretünk.

A negatív gondolatok rabolóak, destruktívak, egoista gondolatok: az irigység, a féltékenység, a gyűlölet, a harag, a méreg, az agresszió gondolatai; ezek depresszív gondolatok, a fel- és leértékelés gondolatai; ezek elvárások, a bizalmatlanság és a rosszakarat gondolatai; ezek az utánagondolás és utólagos gondolkodás tépelődő gondolatai, a múlthoz és a jövőhöz ragaszkodás gondolatai; ezek a félelem gondolatai - egzisztenciaféltés, a betegségtől, szenvedéstől, ínségtől vagy haláltól való félelemé, félelem attól, hogy a mindennapok követelményeinek nem tudunk eleget tenni, félelem a veszteségtől, az önsajnálat és a hamis szánalom gondolatai. A rombolás, a kizsákmányolás, a kínzás és a gyilkolás gondolatai, mindenekelőtt a természetre, a növényekre és az állatokra vonatkozólag; ezek a birtokolni-, érvényesülni- és kapni akarás, a hatalom és uralomvágy gondolatai; ezek akaratos, csak magunkra vonatkozó, kíméletlen gondolatok, melyek csak saját előnyünk körül forognak.

Itt nem áramlik az energia másokhoz; itt nem az adó, hanem az elvonni akaró erők működnek; a negatívan gondolkodó ember nem ad, hanem megpróbál energiát szerezni személyes, saját vonatkozású szükségleteinek és kívánságainak kielégítéséhez, illetve megpróbál energiát rabolni másoktól saját energiaszegénységének megszüntetéséhez.

Fontos dolog:

Ha negatívan gondolunk egy embertársunkra, akkor negatív energiamezőt építünk fel pl. azáltal, hogy a gyűlölet vagy az irigység gondolatait bocsátjuk ki. Ezek a gondolatok szintén eljutnak ehhez az emberhez - hiszen öntevékeny lények -, és megpróbálják őt befolyásolni.

Amennyiben az átvevő hasonlóan gondolkodik, rezonancia jön létre, a közös energiakomplexum rezgésbe jön, és a negatív gondolatok felerősödnek benne. Ezáltal szabályos gondolatfelhők képződhetnek, az ember úgymond "felhőkbe burkolta magát". Ez azt jelenti, hogy a másikat már nem úgy látja, amilyen az valójában, a jót már nem tudja senkiben és semmiben felismerni. Ennek következménye veszekedés, sőt harc is lehet.

Ha azonban a kibocsátott energiák nem találnak rezonanciára, mert abban az élőlényben, emberben, nincs nála semmi hasonló, semmi "hasonlóság", akkor ezek a negatív impulzusok nem tudják befolyásolni őt.
De ha érzékeny, akkor megérezheti az emberek negatív gondolatait- minden látható ok nélkül rosszul érzi magát. .. "

A szavak ereje:


Szeretettel:

K. Fruzsina
Metafizikai Terapeuta, Speciális Tanácsadó

Nincsenek megjegyzések:

.


.

Copyright © Sueee/Inasi - 2008-2009
CC. Néhány Jog Fenntartva a közzétett írásokra.
Sueee[Inasi], Szabadi Tibor J. [ Avezi], Karsay István

http://a-csend-hangja.blogspot.com © 2008-2013
Design by: Sueee/Inasi
.
.



.
Az írások szerzői jogvédelem alatt állnak!

Az oldalon elhelyezett írások,
a szerzők szellemi tulajdonát képezik.
Kérjük, hogy a szellemi alkotásokhoz
fűződő jogokat tartsa tiszteletben!


Kezdés: 2008.08.05.

..