Welcome!

Szeretettel köszöntelek!

2008. október 18., szombat

Veszélyes dolog megismerni előző életeinket?


Veszélyes dolog megismerni előző életeinket?

Ha megismerjük előző életünket, akkor a múltban létrehozott karmáinknak is tudatába kerülünk. Ezt a tudást azonban nem mindenki számára könnyű kezelni. Az emberek többsége ugyanis még a jelen életbeli karmáival is küzd, anélkül, hogy az elmúlt életek miatt aggódna. Ezért csak is annak érdemes az előző életek megismerésére vállalkozni, aki biztos abban, hogy képes lesz kezelni bármilyen felbukkanó élményt.
A legtöbb embernek nem okoz nehézséget az előző életekbe való visszatérés, néhányan viszont – hiába próbálták ki az összes létező módszert – képtelenek betekintést nyerni az előző inkarnációba. Ez, pedig egy szándékos önvédelmi mechanizmus, amely kizárólag azt a célt szolgálja, hogy csak is akkor ismerhessük meg előző életeinket, amikor már teljes mértékben készen állunk az információk befogadására.


Miért érdemes feltárni előző életeinket?

A válasz egyszerű: a regresszió során olyan értékes adatokra bukkanhatunk, amelyek magyarázattal szolgálhatnak jelen életbeli viselkedésünkre, tetteinkre. Felderíthetjük azt is, hogy mi a célunk jelen életünkben, és feltárhatjuk a nehézségek és problémák mögött húzódó okokat.


Nincsenek megjegyzések:

.


.

Copyright © Sueee/Inasi - 2008-2009
CC. Néhány Jog Fenntartva a közzétett írásokra.
Sueee[Inasi], Szabadi Tibor J. [ Avezi], Karsay István

http://a-csend-hangja.blogspot.com © 2008-2013
Design by: Sueee/Inasi
.
.



.
Az írások szerzői jogvédelem alatt állnak!

Az oldalon elhelyezett írások,
a szerzők szellemi tulajdonát képezik.
Kérjük, hogy a szellemi alkotásokhoz
fűződő jogokat tartsa tiszteletben!


Kezdés: 2008.08.05.

..