Welcome!

Szeretettel köszöntelek!

2008. október 18., szombat


Nem ez az első életünk

Előfordult már, hogy olyan helyen voltál, ahol azelőtt még soha, és mégis úgy érezted, jártál már ott?
Vannak olyan félelmeid, amelyeket
semmivel sem tudsz magyarázni Szeretnéd tudni, van-e lelki társad, és fogsz-e valaha találkozni vele? Ha a fenti kérdésekre a válasz igen, akkor itt a helyed. Most induló receptsorozatunkban ugyanis azt vizsgáljuk, miért törnek ránk a látszólag ok nélküli félelmek, illetőleg mit takar a déjá vu érzése? Lehet, hogy egy régen elveszett kor, és hely iránti vonzalom? Az előző életek emlékei segíthetnek feltárni azokat a titkos motivációkat, amelyek hátráltatják jelenlegi életünk fejlődését. Ismeretes 12 olyan módszer, amelyeket bárki használhat az előző életei megismeréséhez. Receptsorozatunk mind a 12 módszert részletesen bemutatja majd.

Mindenkinek sikerül?

Természetesen nem mindenkinek sikerül visszatérnie előző életeibe, és
ennek három lehetséges oka van. Az első, és legfontosabb a félelem. Ha ugyanis valaki retteg attól, hogy valami szörnyűséges élményben lesz része, akkor képtelen lesz ellazulni annyira, hogy engedje az előző életek emlékeit megélni. A második ok az, hogy esetleg nem voltak előző életeink. Ebben az esetben „fiatal lelkek" vagyunk, aki eddig még nem élt földi életet, ez azonban elég ritka.
A harmadik lehetséges ok, pedig az lehet, hogy az előző életünk annyira traumatikus volt, hogy tudat alatt elzártuk magukban ezt az élményt, és ebből kifolyólag az előtte lévő életek élményeihez sem tudunk hozzáférni. Érthető tehát, hogy több – különböző – módszert kell bemutatnunk ahhoz, hogy mindenki képes legyen felidézni előző életeinek élményeit.

Egy kis történelem

Az emberiség egy része már évezredek óta hisz a reinkarnációban.
Világszerte élnek olyan emberek, akik szerint a halál nem végleges, hanem újjászületünk egy másik testben. Szókratész is hitt a reinkarnációban. Filozófiáiban is az ember életének értelmét kutatta, és tőle ered az „Ismerd meg önmagad!" híres mondás is. A lélekkel kapcsolatos elméleteit mind a mai napig tanulmányozzák és alkalmazzák. Platón is szilárdan hitt a lélekvándorlásban. Reinkarnációval kapcsolatos elmélete alapvető hatással volt, és még van ma is a filozófiára. Leonardo da Vinci is egyike volt azoknak, akik elfogadták a lélekvándorlás elméletét, és jegyzeteiben is találhatóak számos – a lélek halhatatlanságára – utaló megjegyzések. A lélekvándorlás tanának egyik fő képviselője Edgar Cayce volt. Ő először transzállapotban mesélt a karmáról és a reinkarnációról úgy, hogy korábban nem is hallott ezekről. Az emberek ma már elfogadják, hogy az emberi test a személyiséggel és az egyéni jellemvonásokkal egyszer megszűnik létezni, a lélek viszont halhatatlan marad. Ez, pedig azért is természetes, mert képtelenség mindent megtapasztalni egy élet alatt.

Nincsenek megjegyzések:

.


.

Copyright © Sueee/Inasi - 2008-2009
CC. Néhány Jog Fenntartva a közzétett írásokra.
Sueee[Inasi], Szabadi Tibor J. [ Avezi], Karsay István

http://a-csend-hangja.blogspot.com © 2008-2013
Design by: Sueee/Inasi
.
.



.
Az írások szerzői jogvédelem alatt állnak!

Az oldalon elhelyezett írások,
a szerzők szellemi tulajdonát képezik.
Kérjük, hogy a szellemi alkotásokhoz
fűződő jogokat tartsa tiszteletben!


Kezdés: 2008.08.05.

..