Welcome!

Szeretettel köszöntelek!

2008. augusztus 26., kedd

Hajnali gondolatok

Mediális közlések és mindennapjaink.

Szinte mindennap halljuk a rádióban, televízióban, hogy egy feltűnő tragédia történik, diáktársak megölik egymást, családtagok kiirtják a családjukat, kegyetlenkedünk egymással, és feltűnő módon az állatokkal is.

A szellemi közlések ezeket már az 1970 évektől kezdve megjósolták, és ezek azért következnek be, mert a minden embernek színt kell vallania Isten és egymás előtt is, és beindult a látványos szétválasztás, mert a Tsunami tragédiája óta egy végső szakaszba lépett a föld, és a rajta lévő szellemcsoport. Szétválasztódik a „konkoly a búzától”, nincs középút, „aki nincs velem az ellenem van” mondta Jézus, csak fehér van és fekete, aki gondolkozik az már fekete, a szürke eltűnik, és az emberiség nagy része szürke volt.

A szétválasztás most már nagyon látványos kezd lenni, lesznek a jók és a rosszak, a mi nézőpontunkból. Az „ellentét erő”, vagy köznyelven „sátáni erők” most már látványosan tombolnak, és ez még csak a kezdet. A szellemi erők eddig szándékosan visszafogták a gonosz energiát védelmünkben, de most szabadjára van engedve és tombolhat kedvére, hogy megmutassák az embereknek, hogy milyen is az igazi arca!

A gyenge emberek lelkeit rabságba ejti, és magához láncolja nagyon hosszú időre, és itt évmilliárdokról kell majd beszélni.

De ki ezek a gyenge emberek? Aki a fizikai síkon eltöltött életek százai alatt képtelenek voltak a felemelkedésre, képtelenek voltak a jóságra, szeretetre, és ebben – talán utolsó földön töltött idejük alatt – nem képesek megjavulni, nem tudják a szeretet parancsát betölteni, a gyakorlatban megélni.
Ők azok, akik az anyagi haszonszerzés reményében „eladják lelküket az ördögnek”, mert a mának élnek, és egyre több pénzt, anyagi javakat, hírnevet akarnak szerezni, és nem tudják, hogy a változások világában ezek mind értéktelenné válnak a haláluk után, és ezt felcserélik a pillanatnyi örömért, élvezetést.
Harácsolnak, a másikat a földbe tapossák, sőt ha kell, még meg is ölik, és büszkék magukra és tetteikre, sőt még dicsekszenek is. Mert vannak, akik ezért felnéznek rájuk!

Nem tudják az alaptörvényt, mert nem ismerik, mert egojuk elhomályosítja előlük:

„Ne gyűjtsetek magatoknak kincseket a földön, hol a rozsda és a moly megemészti, és a hol a tolvajok kiássák és ellopják;
Hanem gyűjtsetek magatoknak kincseket mennyben, a hol sem a rozsda, sem a moly meg nem emészti, és a hol a tolvajok ki nem ássák, sem el nem lopják.
Mert a hol van a ti kincsetek, ott van a ti szívetek is.”

A Kozmoszból jövő energiákkal felerősítik bennünk az igazi Énünket, mindenkinek színt kell vallania embertársai előtt, és ezért is lesznek még egyre több esetben megrázó és különleges esetek, aki eddig eltitkolta a belsőjében lévő „gonoszt”, az kénytelen lesz színt vallani, és felerősödnek benne a belső tulajdonságaik. Ez érvényes a jókra is, és a kettéválasztáskor a nagyon jók, és a nagyon rosszak lesznek együtt a földön, ami természetesen a nagyon jóknak lesz igazi kihívás, elszenvedni mindent a hitükért, Istenért.



A Zita médium mediális közléseiben szó van a Magyar hon szerepéről, helyzetéről.
A magyarság nagyon komoly erőhatásoknak van kitéve, ennek több oka is van, részben a középen történő elhelyezkedésünk, ahol a keletről és nyugatról jövő erőáramlatok komoly hatási érvényesülnek, valamint az ellentét erő és külön hatni próbál a magyarságra, eltéríteni eredeti útjáról, a fizikai síkon élők segítéséről, felemeléséről.

A szellemi közlések beszámolnak arról is, hogy ami most történik a Kárpát – medencében kicsiben, az fog történni a világban nagyban is, sajnos a komoly ellenerős energiák működése ami most nagyon erősen népünkre hat, a világban kiteljesedve ugyanúgy fog működni, ugyanazon hatásokkal.

Azért jó tudni ezeket a dolgokat, mert most ebben élünk, és a ha tudjuk a körülöttünk lévő dolgok magyarázatát, akkor könnyebben elviseljük, sőt kivesszük a részünket a segítésből, hogy minél több társunknak ezt elmondjuk, segítsünk neki a felemelkedésben, segítsük őket, hogy ők is a „nyertes csapatban” legyenek!

Az utolsó idő munkásai vagyunk nagy felelősséggel!

Nincsenek megjegyzések:

.


.

Copyright © Sueee/Inasi - 2008-2009
CC. Néhány Jog Fenntartva a közzétett írásokra.
Sueee[Inasi], Szabadi Tibor J. [ Avezi], Karsay István

http://a-csend-hangja.blogspot.com © 2008-2013
Design by: Sueee/Inasi
.
.



.
Az írások szerzői jogvédelem alatt állnak!

Az oldalon elhelyezett írások,
a szerzők szellemi tulajdonát képezik.
Kérjük, hogy a szellemi alkotásokhoz
fűződő jogokat tartsa tiszteletben!


Kezdés: 2008.08.05.

..