Welcome!

Szeretettel köszöntelek!

2008. augusztus 26., kedd

Gondolat teremtő ereje

Mindegy egyes gondolatnak – miután a gondolat energia (és „energia nem vész el csak átalakul”) – teremtő ereje van. És ahol csak lehetősége van azonnal megvalósul, vagy energiát képezve építi fel a maga teremtményét a „fluidokat”, melyek amikor csak tudnak megvalósulnak.

Ezért is fontos a békét megteremteni magunkban, mert a Földön az emberek ha megteremtenék saját belső gondolatvilágukban a béke és a szeretet érzését akkor „kitörne a béke” a világon!

Sajnos a filmekben a szórakozás miatt inkább katasztrófákat teremtünk magunknak szórakozásból, egy kis izgalom miatt. Teremtünk a Föld felé tartó üstökösöket, és csodálkozunk, hogy pár hónap vagy év múlva elmegy egy üstökös mellettünk!
Érdekes módon sok minden megvalósul, amit filmekben elképzelünk, megteremtünk, és a mozivászon nézése közben beprogramozunk magunknak.

Furcsa volt nézni nemrég egy amerikai filmben, hogy katasztrófa tört ki, zavargások voltak, és a katonák harcoltak a polgári lakosokkal, bűnözőkkel, egymásra lövöldöztek, az egyik oldal a rend fenntartásáért, a másik a rablásért, a fosztogatásért, erőszakoskodásért.

Példát is sugalltunk nekik a filmekben, hogy mit kell ilyenkor tenni, és egyben megteremtettük a lehetőségeket gondolatink, és kimondott szavainkkal.

Most ugyanez történik a katasztrófa sújtotta Amerikában, ahol fegyverrel harcolnak az emberek egymás ellen életükért, pénzért, haszonszerzésért, de itt főleg a bűnözőkre gondolok.
Amikor nézem a televízió híradóját, mintha egy pár évvel ezelőtti sci –fi filmet néznék élőben. Megteremtettük, megtörtént…

Kedves Barátaim! Teremtsünk egy szép világot a gondolatainkban! És itt lép be az édesanyák szerepe, ami a legfontosabb a világon, mert ŐK képesek akár elindítani a változást!
Kezükben van egy csecsemő, aki az anyatejjel magába szívja édesanyja gondolatait is, a mindennapi életben a gyermek felnő, és azokat a gondolatokat, tetteket viszi végbe, amit a szüleitől, de elsősorban édesanyjától kapott. Ha a gyermek a szeretet tanulja meg, akkor abban is fog felnőni, és azt adja Ő is tovább majd gyermekeinek, barátainak.

Minden rajtunk múlik, változtassuk meg a világot, tegyük széppé a Földet!

Nincsenek megjegyzések:

.


.

Copyright © Sueee/Inasi - 2008-2009
CC. Néhány Jog Fenntartva a közzétett írásokra.
Sueee[Inasi], Szabadi Tibor J. [ Avezi], Karsay István

http://a-csend-hangja.blogspot.com © 2008-2013
Design by: Sueee/Inasi
.
.



.
Az írások szerzői jogvédelem alatt állnak!

Az oldalon elhelyezett írások,
a szerzők szellemi tulajdonát képezik.
Kérjük, hogy a szellemi alkotásokhoz
fűződő jogokat tartsa tiszteletben!


Kezdés: 2008.08.05.

..