Welcome!

Szeretettel köszöntelek!

2008. augusztus 26., kedd

Földrengés

Földrengés.

Én szellemtudományokkal foglalkozok, és tanítok is egyben az ország minden részén és a közeli országokban. A szellemtudomány életünk azzal a részével foglalkozik, amit nem töltünk a fizikai testben, illetve segítséget ad mostani életünk legmegfelelőbb megéléséhez.

A földrengéseknek komoly szellemtani magyarázata van, ugyanis a föld anyaga komoly szellemi energiákat tartalmaznak, melyek annyira alantasak, hogy a föld tisztulása következtében kidobódnak a föld anyagából arra az időszakra, amit a Biblia az ezer éves békének jelöl meg, ami ezer bibliai év, az a mi számításunk szerint 365 ezer földi év lesz.
Erre az időszaknak a kezdetére meg kell teljesen tisztulni a Földnek, és minden sőrét erő, energia távozni fog erre addigra.
Erről komoly mediális közlések számolnak be, és ezek a közlések mondták meg előre is Tsunami bekövetkeztét is 1996-ban, csak nem időponthoz kötötték, hanem a tenger alól feltörő katasztrófát közöltek, hogy ezzel kezdve erősebbek lesznek a földmozgások, és komolyabban beindulnak a változások felerősödve.
A közlések azt is kiemelték, hogy megerősödnek a vulkánkitörések, mert ilyenkor tisztul a föld belseje is. Ha visszagondolunk páréve a Föld összes vulkánja egyidőben működött.
A médiumi közlések azt is kiemelték, hogy nemsokára olyan helyeken is fel fognak törni tűzhányók, ahol eddig nem is hallottak róla.

De miért is fontos ezt tudni nekünk? Mert ezek az idők komoly változásokat hoznak életünkben, és nagy próbák elé állítanak.

A Földnek nincs, és nem lesz biztonságos pontja, még akkor is, ha sok jós, próféta azt állítja. De lesznek olyan területek, amik békén maradnak, de ezt mi emberek nem tudhatjuk előre, hiszen akkor mindenki odaköltözne! Sokan bunkereket építenek a túléléshez, és arra nem is gondolnak, hogy pont a Föld mélyéből feltörő energiák fogják a vesztüket okozni!.
A Biblia egyik legszebb tanításában a Hegyibeszédben mindent megtalálunk, ami segít életünk teljes megélésében, még a „végső időkhöz” is segítséget nyújt.

Miről is beszél? Örök életűek vagyunk, így lelkünk soha nem fog megsemmisülni, legfeljebb a fizikai testünk. A Tanítások erre hívják fel a figyelmünket, segítséget adnak a mentális túléléshez, "éljetek úgy mindig, mint amikor tudjátok, hogy egy tolvaj jön a házatokban, állandó készenlétben".
Mit is jelent ez?Minden pillanatban, a káosz legnagyobb közepén is Istenhez, és a Jézusi tanításokhoz kell hűnek lenni, mert ilyenkor a gyilkosság, a rablás elszabadul. Csak gondoljunk rá, hogy a Tsunami idején kirabolták egymást az emberek, nőket erőszakoltak meg, és ugyanezt láttuk most Amerikában New Orleans-i katasztrófában is!Nagyon nagy vizsgatétel lesz ez sok embernek, egy utolsó ugródeszka, aminek akár az életük feláldozása lesz a tét! "Hiszen aki érettem az életét áldozza, az örök életet kap", mondja az Írás. Az utolsó pillanatig tisztának, erkölcsösnek, becsületesnek maradni!
És segítséget is kapunk:"Csak azt cselekedjük meg másokkal, amit szeretnénk, ha velünk cselekednének meg".
És ha ezt a nagy "vizsgatételt" nézzük, akkor már nem is olyan borzalmas átélni ezt! A mi ittlétünk, az időtartama egy köhintésnyi idő másik világból nézve, és nagyot mosolygunk majd, amikor egyszer visszanézzük magunkat szereteteink oldalán!A Hegyibeszéd többi része is fontos a számunkra, mert aki mélyebben beleássa magát a szellemtudományba, akkor következetesen tud segíteni mindenkinek, aki körülötte van.
Segít a karmaoldásban, nagy előrelépést tud tenni fejlődése érdekében, és vele emeli szeretettei rezgés és tudásszintjét is, akik nagy eséllyel ugyanabban a lélek (szellem) csoportba tartoznak, ahova Ő maga is.Most arról az egyszerű dologról nem is beszélek, hogy lehet, hogy a környezetében él számára láthatatlanul a duál -fele, akivel újra egyesülve tud majd visszamenni az "örök vadászmezőkre"! De ez már egy másik történet.

Nincsenek megjegyzések:

.


.

Copyright © Sueee/Inasi - 2008-2009
CC. Néhány Jog Fenntartva a közzétett írásokra.
Sueee[Inasi], Szabadi Tibor J. [ Avezi], Karsay István

http://a-csend-hangja.blogspot.com © 2008-2013
Design by: Sueee/Inasi
.
.



.
Az írások szerzői jogvédelem alatt állnak!

Az oldalon elhelyezett írások,
a szerzők szellemi tulajdonát képezik.
Kérjük, hogy a szellemi alkotásokhoz
fűződő jogokat tartsa tiszteletben!


Kezdés: 2008.08.05.

..