Welcome!

Szeretettel köszöntelek!

2008. augusztus 10., vasárnap

Ekpafat: Fényadás

A szerző kizárolagos tulajdona, engedélyével lett közölve! Másik weboldalra nem vihető!


" Ha már mindent megtettünk, marad a létünk titka iránti alázat"


A legfontosabb információ, hogy ennek a gyógyító módnak is több változata van, és mindegyik jól működik, ha megfelelő hittel, alázattal és szeretettel adjuk azt át másoknak. Vannak olyan fényadók, akik csatornaként kozmikus energiát adnak át a páciensnek, mindegyikkel csodálatos eredmény érhető el.

Én most itt a fényadás atyjának tartott, BIEGELBAUER PÁL általi fényadást ismertetem. Azért csak erről írok, mert a másikhoz kell egy kis előképzettség is.

A fényadás eszköztelen gyógyítás, amely nélkülözi a technikai elemeket. A FÉNYADÁS CSELEKVŐ SZERETET, MELY ISTENI GYÓGYÍTÓ FÉNYKÉNT VAN JELEN! A fényadó ennek közvetítője..
A módszerek csak ajánlások, mivel a szeretet továbbadását minden fényadó a leghatásosabb módon próbálja közvetíteni. Így alakul ki annak a sajátossága személyre szabottan. Az eszköztelen gyógyítás fókuszában soha nem a betegség, hanem a szenvedő ember, a beteg áll.

A FÉNYADÁS NEM HELYETTESÍTI AZ ORVOSI BEAVATKOZÁSOKAT, DE KIEGÉSZÍTI AZOKAT! A fényadás a betegség okát, míg az orvosi kezelés az okozatot szünteti meg.

A fényadás találkozás, SZEMÉLYVÁLOGATÁS NÉLKÜLI, FELTÉTELSZABÁS NÉLKÜLI, teljes odafordulás a másik ember felé. Elfogadva Őt, annak aki, és olyannak amilyen. Mindegy, hogy ápolt, nyitott, vagy ápolatlan, hajléktalan, esetleg függő. A riasztó külső sokszor néma segélykiáltás! A fényadónak meg kell hallania, hiszen a hit, alázat és szeretet alkalmassá teszi arra, hogy megnyíljon a füle a néma "jaj"-ra!
A fényadás nem a beavatottak és kiválasztottak privilégiuma. Minden ember képes rá, hogy megtanulja. Aki felismeri , hogy az őszinte, tiszta szeretetet az isteni szikrával megkapta, az arra is képessé válik, hogy másoknak továbbadja. Nem szegényebbek leszünk, ha adunk, hanem gazdagabbak, mert felismertük, hogy van miből adnunk.

Keressük meg a legjobb mestert, aki megtanít arra, hogyan gyakorolhassuk ezt az isteni csodát. A legjobb mester bennünk lakozik. Az útmutatása pontos és megbízható. Őt kell megtalálnunk, az ALÁZATOT!
A fényadásért soha nem fogadhatunk el semmit, mert ezt a kincset az kaphatja meg, aki feltétel nélkül továbbítja annak, akinek szüksége van rá. Van még egy előnye, hogy ez távolba küldve is működik.
A fényadás nem bioenergia vagy kozmikus energia, ez SZERETETREZGÉS. ISTEN SZERETETÉNEK AJÁNDÉKA!

Van egy ajánlott imája. Valláshoz nem, de hithez kötődik. Az imát azért tartom fontosnak, mert összeköt Istennel, és az ima, a zsoltár a híd szerepét tölti be Isten és ember között. Tapasztalatom szerint ez mindig meghallgatásra talál. Íme az ima, melyet én is a fényadás tanfolyamon ismertem meg, azóta is ezt használom.
"Köszönöm, hogy vagy, hogy találkoztunk. Szeretlek, elfogadlak, akárki vagy, akármilyen vagy. Nem megváltoztatni akarlak, hanem megváltozni akarok általad. Köszönöm, hogy léted arra indít, hogy túllépjem felszíni önmagam, és a tolakodó lényegtelenen túl felismerhessem a benned és bennem lakó MINDENSÉGET, azt, hogy az Ő szívében egyek vagyunk!"

Imánk békés életet ad nekünk.
Meditációnk gyönyörű szívet ad nekünk.

Imádkozom. Miért imádkozom? Imádkozom, mert szükségem van Istenre. Meditálok. Miért meditálok? Meditálok, mert Istennek szüksége van rám.

Amikor imádkozom, azt gondolom, Isten magasan fölöttem van, a fejem fölött. Amikor meditálok, azt érzem, hogy Isten mélyen bennem van, a szívemben.

Az ima azt mondja: "Tehetetlen vagyok, tisztátalan vagyok, gyenge vagyok. Ó, Legfelsőbb Uram, szükségem van Rád, hogy megerősíts, megtisztíts, megvilágosíts, tökéletesíts, és halhatatlanná tegyél. Ó, Legfelsőbb Uram, szükségem van Rád."

A meditáció azt mondja: "Ó, Legfelsőbb Uram, végtelen jóságodból az eszközöddé választottál, hogy Téged itt a földön a Neked tetsző módon kinyilvánítsalak. Mást is választhattál volna erre a szerepre, de nekem adtad meg ezt az arany lehetőséget. Állandó hálámat, hála-szívemet adom Neked."

Az ima tisztaság. Megtisztítja az értelmet, ami állandóan kétségeknek, félelmeknek, gondnak és aggodalmaknak van kitéve, és folyton helytelen gondolatok, és szándékok gyötrik. Amikor imádkozunk, értelmünk megtisztul, és ez a tisztulás megnöveli Isten iránti befogadóképességünket. A tisztaság valójában nem más, mint Isten iránti fogékonyság. Minden alkalommal, amikor imádkozunk, belső edényünk naggyá, nagyobbá és a legnagyobbá válik, és a tisztaság, a szépség, a Fény és a gyönyör be tudnak folyni az edényünkbe, és szívünk legmélyén egymással játszanak.

A meditáció fényáradat. Megvilágosítja szívünket. Amikor szívünkben megtörténik a megvilágosulás, eltűnik a bizonytalanság és a hiányérzet. Akkor majd az Egyetemes Tudattal és a Transzcendentális Tudattal való elválaszthatatlan egységünk dalát énekeljük. Ha a szívünk megvilágosult, akkor a bennünk levő véges belép a Végtelenbe, és magává a Végtelenné válik. A sok ezer éves szolgaság elhagy minket, s a végtelen Igazság és a végtelen Fény szabadsága köszönt bennünket.

Az ima azt mondja Istennek: "Szeretett Uram, az enyém vagy. Sajátomnak, egészen a sajátomnak mondalak. Add meg nekem a Te isteni tulajdonságaidat határtalan mértékben, hogy tökéletes eszközöd lehessek itt a földön."

A meditáció azt mondja Istennek: "Ó, Szeretett Uram, a Tiéd vagyok. Az örökkévalóságon át minden pillanatban kényed-kedved szerint rendelkezhetsz velem. Teljesítsd be Magad rajtam keresztül itt a földön és ott a Mennyországban."

Az ima valami hallatlanul intenzív és felfelé törő. Amikor imádkozunk, úgy érezzük, létünk egy felfelé törekvő egyhegyű láng. Egész lényünk tetőtől talpig fölfelé esdekel és szól. Az ima legmélyebb természete az, hogy felfelé szárnyalással éri el Istent.

A meditáció valami széles, mérhetetlen, ami végül a végtelenségbe terjed ki. Amikor meditálunk, egy mérhetetlen kiterjedésbe vetjük magunkat, a béke és az üdvösség végtelen tengerébe, vagy a végtelen Tágasságot fogadjuk magunkba. Az ima felemelkedik, a meditáció kiterjed. A meditáció folyamatosan a békébe, a Fénybe és a gyönyörbe növekszik és terjed. Ha meditálunk, fokozatosan meglátjuk, megérezzük a Fény és a gyönyör egész univerzumát, és ezzé az univerzummá válunk.


Az ima legjobb meghatározása, ha naponta gyakoroljuk. A meditáció legjobb meghatározása ha lélektelien megtapasztaljuk. A jóga legjobb meghatározása, ha őszintén éljük. Isten legjobb meghatározása, ha szeretjük Őt, és csak Őt, feltétel nélkül.

Nincsenek megjegyzések:

.


.

Copyright © Sueee/Inasi - 2008-2009
CC. Néhány Jog Fenntartva a közzétett írásokra.
Sueee[Inasi], Szabadi Tibor J. [ Avezi], Karsay István

http://a-csend-hangja.blogspot.com © 2008-2013
Design by: Sueee/Inasi
.
.



.
Az írások szerzői jogvédelem alatt állnak!

Az oldalon elhelyezett írások,
a szerzők szellemi tulajdonát képezik.
Kérjük, hogy a szellemi alkotásokhoz
fűződő jogokat tartsa tiszteletben!


Kezdés: 2008.08.05.

..